Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Hoofddorp
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Hoofddorp & omgeving

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk, persoonlijk, passend en deskundig hypotheekadvies in Hoofddorp en omgeving zijn bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseur brengt jouw hypotheekwensen in beeld en beantwoordt al jouw vragen over je:

 • Hypotheek;
 • Pensioen;
 • Verzekeringen.

Samen met jou gaan wij op zoek naar een hypotheek in Hoofddorp die het beste bij jouw wensen en persoonlijke situatie past. We letten daarbij niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houden ook rekening met de manier van aflossen, de (eventuele) risico's die je loopt en de voorwaarden. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die nu én in de toekomst het beste bij jou past. Daarnaast werken wij samen met álle geldverstrekkers van Nederland (ING, Rabobank, ABN AMRO, Delta Lloyd enzovoort) zodat je bent verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheek in Hoofddorp met de beste voorwaarden

Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen wij een onafhankelijke vergelijking voor jou maken en een hypotheek met de beste voorwaarden kiezen. Op basis van jouw hypotheekwensen maakt onze hypotheekadviseur een selectie van de goedkoopste aanbieders met de beste voorwaarden en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard houden we bij ons advies ook rekening met eventuele toekomstige zaken zoals inkomensterugval en werkloosheid.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is HypothekenUnie bedoeld?

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Hoofddorp is bij ons aan het juiste adres. Het maakt daarbij niet uit of je een starter/ondernemer/particulier of oversluiter bent en van plan bent om:

 • Te gaan verhuizen;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
 • Voor het eerst een huis te kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten.

Door onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak kunnen we jou verzekeren van passend en goed hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Hoofddorp.

Voor iedere situatie advies op maat

Iedere hypotheek en ieder persoon is anders en daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak. Onze hypotheekadviseur brengt jouw doelen en eisen in beeld door middel van een kennismakingsgesprek welke wij voor onze rekening nemen. Vervolgens gaan wij op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie en voldoet aan jouw eisen.

Kom in contact!

Voor meer informatie of advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs verwelkomen jou graag bij ons op kantoor of komen langs bij jou op locatie.

Plan een afspraak voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies in Hoofddorp >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.