Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: persoonlijk hypotheekadvies in IJmuiden
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in omgeving IJmuiden?

HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw pensioen, verzekeringen en hypotheek. Wil je als ondernemer of particulier een hypotheek afsluiten in de omgeving IJmuiden, omdat je:

  • Voor de eerste keer een huis gaat kopen;
  • Gaat verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning;
  • Jouw huidige hypotheek wilt oversluiten;
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten;
  • Gaat verhuizen van een koopwoning naar een andere koopwoning?

Dan mag je een goed hypotheekadvies zeker niet vergeten! Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente maar ook de premie, voorwaarden, de manier waarop je aflost en eventuele risico's spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom zoekt onze hypotheekadviseur in IJmuiden een hypotheek die het beste bij jou past.

HypothekenUnie hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk.

De werkwijze

HypothekenUnie onderhandelt met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden waardoor wij het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten kunnen bieden. Samen met jou maken wij op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Bij ons totale hypotheekadvies in IJmuiden houden we rekening met belangrijke zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen, werkloosheid en eventuele inkomensterugval. Hierdoor ben je altijd zeker van een hypotheek die ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in IJmuiden

Doordat wij een breed assortiment aan geldverstrekkers hebben, kunnen wij voor jou een hypotheek vinden met de beste voorwaarden. HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Hierbij werken wij samen met een aantal geldverstrekkers, zoals: AEGON, ABN AMRO, Rabobank, ING, Florius, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd en Obvion.

Niet alleen voor nu, maar ook voor later

Ons doel is om jou financiële rust te bieden. Dit doen wij door je te begeleiden van offerte tot notaris en optimale service te bieden gedurende de looptijd van de hypotheek. Daarnaast blijven wij jou tussentijds informeren over de mogelijkheden omtrent rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor maak je niet alleen nu, maar ook later gebruik van de beste hypotheek.

De kosten van hypotheekadvies in IJmuiden

Afhankelijk van vele factoren worden de kosten van hypotheekadvies in IJmuiden bepaald. Door onze lage bedrijfskosten ben je bij HypothekenUnie altijd voordelig uit. Bij ons betaal je een éénmalige vergoeding voor bemiddeling en advies welke je niet aan de bank hoeft te betalen.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie of advies over een hypotheek in IJmuiden? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op of plan vrijblijvend een gratis eerste afspraak. HypothekenUnie geeft jou graag het beste advies!  

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.