Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Kwintsheul: Professioneel, onafhankelijk & persoonlijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Kwintsheul en omgeving

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijk moment waarbij je natuurlijk geen belangrijke zaken wilt vergeten. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Kwintsheul biedt daarom graag onafhankelijk en persoonlijk advies en gaat samen met jou op zoek naar een passende hypotheek. Het maakt daarbij niet uit of je van plan bent om..

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten;
  • Of voor het eerst een huis te kopen.

Voor iedere persoonlijke situatie staan wij voor zowel particulieren als ondernemers klaar met onafhankelijk hypotheekadvies in Kwintsheul en omgeving. Door onze persoonlijke aanpak, ervaring, kennis en samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen wij de beste onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Bij ons ben je verzekerd van de beste hypotheek: voor nu en later.

HypothekenUnie: onafhankelijk, persoonlijk en professioneel

Een persoonlijke aanpak staat bij HypothekenUnie centraal. Ons team van professionele hypotheekadviseurs bekijkt eerst jouw persoonlijke situatie, bespreekt jouw wensen en eisen en helpt je vervolgens bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast blijven we ook gedurende de looptijd van de hypotheek optimale service bieden. We plannen periodieke servicegesprekken en blijven je informeren over tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen. Bij HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek in Kwintsheul die nu en in de toekomst het beste voor jou is.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie?

HypothekenUnie is de onafhankelijke financieel adviseur voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar hypotheekadvies in Kwintsheul. We bekijken jouw persoonlijke situatie en gaan daarna op zoek naar een passende hypotheek met de beste voorwaarden. Het maakt niet uit of je een starter/ondernemer/doorstromer of oversluiter bent: bij ons krijgt iedere klant persoonlijk advies.

Hypotheekadvies in Kwintsheul nodig?

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies voor jouw hypotheek? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis adviesgesprek. Onze hypotheekadviseurs geven jou graag passend advies bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Kwintsheul >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.