Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Leidschendam: Passend én onafhankelijk advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Leidschendam en omgeving

HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw verzekeringen, pensioen, hypotheek en financiële planning. Zowel particulieren en ondernemers kunnen bij ons terecht voor passend hypotheekadvies in Leidschendam en omgeving. Dus ben je van plan om..

  • Te gaan verhuizen naar Leidschendam en omgeving;
  • Je eerste huis te gaan kopen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je bestaande hypotheek over te sluiten voor lagere rente?

Dan is het belangrijk dat je passend advies van een onafhankelijke adviseur niet vergeet! Het kiezen van de juiste hypotheek in Leidschendam is namelijk een belangrijk moment, want een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. HypothekenUnie legt jou graag uit welke mogelijkheden er zijn en beantwoordt al jouw financiële vragen.

Samen met onze hypotheekadviseur in Leidschendam ga je op zoek naar een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij je past. Afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Een passende hypotheek

HypothekenUnie werkt samen met alle verzekeraars en banken van Nederland waardoor we beschikken over alle nodige informatie en weten we precies welke bank een hypotheek biedt die bij jou past. Door dit uitgebreide assortiment kunnen we op basis van jouw hypotheekwensen alle voorwaarden met elkaar vergelijken en zo tot de juiste beslissing komen. Hierbij houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente maar ook met de voorwaarden, de premie, de eventuele risico's die je loopt en de manier waarop je aflost.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste hypotheek in Leidschendam: nu én later

Onze adviserende rol eindigt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden. Daarnaast houden we ook periodieke servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck zodat je bent verzekerd van een optimale service gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Leidschendam en omgeving.

Hoeveel kost het hypotheekadvies?

De kosten van ons hypotheekadvies in Leidschendam worden bepaald aan de hand van een aantal factoren. Deze lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Wel kun je erop vertrouwen dat je bij HypothekenUnie voordelig uit bent voor passend hypotheekadvies- en bemiddeling.

Plan een gratis eerste afspraak!

Benieuwd wat HypothekenUnie voor jou kan betekenen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis én vrijblijvend. Plan direct jouw afspraak!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.