Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Naaldwijk: Onafhankelijk hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Naaldwijk en omgeving nodig? HypothekenUnie!

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Naaldwijk ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Zowel particulieren als ondernemers die van plan zijn om:

  • Te gaan verhuizen
  • Hun eerste huis te gaan kopen
  • Een huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Kunnen bij ons terecht voor passend hypotheekadvies op maat. Door onze jarenlange ervaring, brede kennis en persoonlijke aanpak kunnen we jou voorzien van het juiste advies voor nu én voor in de toekomst. HypothekenUnie werkt daarbij samen met alle verzekeraars en banken van Nederland zodat we een onafhankelijke vergelijking kunnen maken en namens jou op zoek kunnen gaan naar de beste voorwaarden.  

Het beste hypotheekadvies voor nu en voor later

Onze hypotheekadviseur in Naaldwijk maakt op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Hierbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk maar ook de manier van aflossen, de premie, de voorwaarden en de eventuele risico's die je loopt. Doordat we een vergelijking kunnen maken van alle geldverstrekkers van Nederland, kunnen we een hypotheek in Naaldwijk vinden die niet alleen nu, maar ook later het beste bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe HypothekenUnie te werk gaat

Het doel van HypothekenUnie is om jou financiële rust te bieden. Dat wil zeggen dat we jou ook gedurende de looptijd van de hypotheek optimale service blijven bieden. We doen dit door het plannen van periodieke servicegesprekken, het houden van een maandelijkse besparingscheck en het tussentijds informeren over rentewijzigingen, verhogingen en aflossingen. Onze adviserende rol eindigt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Hoeveel kost hypotheekadvies in Naaldwijk?

Hoeveel het hypotheekadvies kost, hangt af van een aantal factoren. Door lage bedrijfskosten kun je er echter wel op vertrouwen dat je bij HypothekenUnie altijd voordelig uit bent voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies- en bemiddeling. In een persoonlijk gesprek lichten we dit graag nader toe.

Meer informatie of advies

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen of een gratis eerste kennismakingsgesprek plannen. Onze hypotheekadviseurs in Naaldwijk beantwoorden graag al jouw vragen en voorzien jou graag van het beste advies. Voor nu en voor later.

Plan hier een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Naaldwijk >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.