Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Nootdorp: Onafhankelijk, persoonlijk én deskundig hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend en deskundig hypotheekadvies in Nootdorp

Voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek is onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies erg belangrijk. Het kiezen van de juiste hypotheek in Nootdorp is immers een belangrijk moment, aangezien het veel invloed heeft op je hele financiële leven. Daarom is HypothekenUnie dé onafhankelijke financieel adviseur voor zowel particulieren als ondernemers die:

  • Een eerste huis willen kopen;
  • Van plan zijn om te verhuizen;
  • Een tweede hypotheek willen afsluiten;
  • Hun huidige hypotheek willen oversluiten voor lagere rente.

Namens jou gaan wij op zoek naar de hypotheek die perfect past bij jou en je persoonlijke situatie. Hierbij werken we samen met alle geldverstrekkers van Nederland, zodat we een 100% onafhankelijke vergelijking kunnen maken. HypothekenUnie staat dan ook bekend om de kwaliteit die wij leveren voor lage kosten!

HypothekenUnie: voor particulieren & ondernemers

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Nootdorp en omgeving kan bij HypothekenUnie terecht. Daarbij maakt het niet uit of je starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent: wij helpen iedereen! Onze hypotheekadviseur in Nootdorp kan jou gericht helpen wanneer je advies wilt over je financiële planning, pensioen, verzekeringen en hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom kiezen voor HypothekenUnie Nootdorp?

Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars in heel Nederland, kunnen we altijd de beste hypotheek of verzekering voor je zoeken, die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. HypothekenUnie is volledig onafhankelijk en we garanderen je dat we er alles aan doen om de beste mogelijkheid voor jou te vinden.

Hypotheekadvies in Nootdorp

Op basis van jouw hypotheekwensen, persoonlijke situatie en eisen gaat onze hypotheekadviseur in Nootdorp op zoek naar een geschikte hypotheek voor jou. Hierbij houden we natuurlijk ook rekening met essentiële zaken voor de toekomst zoals werkloosheid, inkomensterugval en arbeidsongeschiktheid.

Eerste gratis adviesgesprek

Benieuwd wat HypothekenUnie voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze hypotheekadviseurs staan voor jou klaar bij ons op kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Afspraken kunnen daarnaast ook plaatsvinden bij jou op locatie in Nootdorp.

Afspraak maken voor persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies in Nootdorp >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.