Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie in Overveen: persoonlijk hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Overveen

Op zoek naar een deskundige onafhankelijke hypotheekadviseur in Overveen en omgeving? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het goede adres. Ons gespecialiseerde team van adviseurs staat voor je klaar om jou uniek advies op maat te geven. Dit geldt voor zowel particuliere klanten als ondernemers. Ben jij binnenkort van plan om:

  • Je eerste huis te kopen
  • Te verhuizen
  • Je bestaande hypotheek over te sluiten
  • Of je onderneming uit te breiden

Dan kunnen wij jou helpen. Door een goede samenwerking met de Nederlandse banken kunnen wij jou essentiële informatie geven en samen zoeken naar een geschikte hypotheek.

Voordelen van HypothekenUnie

Bij het zoeken naar een passende hypotheek komt veel tijd kijken. Het is daarom handig om een van onze hypotheekadviseurs in Overveen te raadplegen. Door ons in te schakelen hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij gaan in bemiddeling met de banken en zetten zo alle hypotheken met voorwaarden op een rijtje. Verder houden wij rekening met jouw persoonlijke situatie en jouw wensen en eisen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep

HypothekenUnie heeft een grote doelgroep. Dit is namelijk iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Overveen en omgeving. Hierbij maakt het dan ook niet uit of je een starter, ondernemer, oversluiter of doorstromer bent. Je wordt namelijk als een unieke klant geholpen, aangezien iedere situatie anders is en daar dan ook een ander soort hypotheek bij past. Wij geven hier dan ook altijd een onafhankelijk hypotheekadvies bij waardoor jij de beste keuze kunt maken.

Verdere vragen? Plan dan een afspraak in met een van onze hypotheekadviseurs in Overveen

Heb je nu nog verdere vragen over onze diensten of wil je meer informatie hebben over hoe onze werkwijze eraan toe gaat? Kom dan in contact met een van onze hypotheekadviseurs in Overveen zodat zij jou verdere informatie kunnen verschaffen. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Maak daarom vrijblijvend een afspraak, het eerste gesprek is altijd gratis bij ons.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.