Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Purmerend op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Purmerend

Een hypotheek in Purmerend afsluiten is een belangrijk moment waarbij niets mag ontbreken. Onze deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur kan jou hierbij helpen. Wij bieden persoonlijk advies en gaan samen in gesprek over jouw behoeftes en wensen. Het maakt daarbij voor ons niet uit of je:

  • Gaat verhuizen naar Purmerend of omgeving;
  • Van plan bent om je hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten;
  • Een huis gaat kopen.

Wij helpen jou bij het vinden van een hypotheek en staan voor je klaar om te bemiddelen met alle geldverstrekkers in Nederland, zodat we de beste vergelijking kunnen maken. Bij HypothekenUnie ben je verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies in Purmerend.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Binnen ons team staat een persoonlijke aanpak centraal. Onze hypotheekadviseur in Purmerend kijkt daarbij naar jouw persoonlijke financiële situatie, bespreekt alle wensen en eisen en gaat op zoek naar bijpassende opties. Naast dit persoonlijke aspect bieden wij ook gedurende de looptijd van de hypotheek hulp. Op deze manier kunnen wij je verzekeren dat je nu én later een hypotheek hebt die past bij jouw situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is HypothekenUnie bestemd?

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Purmerend. Het maakt voor ons dus niet uit of je een starter, oversluiter, doorstromer of ondernemer bent. We behandelen iedere klant als uniek en adviseren je tevens over pensioenen en verzekeringen.

Kom in contact met onze hypotheekadviseur in Purmerend

Ben je op zoek naar volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Purmerend of omgeving en ben je geïnteresseerd in onze diensten? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Voor een afspraak kun je langskomen bij ons op kantoor, maar onze adviseur kan ook bij jou op locatie langskomen. Wij helpen je graag bij het zoeken én vinden van een passende hypotheek voor nu en in de toekomst!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.