Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Persoonlijk, onafhankelijk & deskundig advies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

HypothekenUnie: Hypotheekadvies in Rijswijk en omgeving

Wij zijn een onafhankelijke financieel adviseur voor iedere ondernemer en particulier die op zoek is naar passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Rijswijk. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je bij het vinden van een hypotheek die bij jou en je persoonlijke situatie past. Dus ben je van plan om:

  • Te gaan verhuizen naar Rijswijk en omgeving;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je eerste huis te kopen;
  • Je bestaande hypotheek over te sluiten voor lagere rente?

Dan is het belangrijk dat je passend hypotheekadvies niet vergeet! Doordat HypothekenUnie contact heeft met alle banken en verzekeraars van Nederland krijg jij inzicht in de hypotheek die het beste bij je past. Onze hypotheekadviseur in Rijswijk geeft je informatie over alle hypotheekvormen en helpt je bij het maken van de juiste beslissing. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies in Rijswijk

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland zoals ING, Rabobank, Nationale Nederlanden, Obvion, ABN AMRO en Munt Hypotheken waardoor het mogelijk is om een onafhankelijke vergelijking te maken tussen de beste voorwaarden. Door middel van een kennismakingsgesprek brengen we jouw hypotheekwensen in beeld en op basis daarvan gaan we samen op zoek naar een hypotheek die het beste bij je past. Hierbij houden we natuurlijk ook rekening met belangrijke zaken zoals pensioen, de voorwaarden, de manier van aflossen en de eventuele risico's die je loopt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Betrouwbare service van begin tot eind

Onze hypotheekadviseurs begeleiden je van begin tot eind en blijven ook na het zetten van de handtekening optimale service bieden. Denk hierbij aan een maandelijkse besparingscheck en periodieke servicegesprekken. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Rijswijk houden we de markt goed in de gaten en informeren wij je over tussentijdse aflossingen, verhogingen en eventuele rentewijzigingen. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden.

Meer informatie?

Voor meer informatie omtrent onze diensten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook vragen omtrent prijzen behandelen we graag in een persoonlijk gesprek. Plan vrijblijvend en gratis een eerste afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Rijswijk en omgeving!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.