Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Rokkeveen: persoonlijk advies voor iedereen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk, persoonlijk hypotheekadvies bij HypothekenUnie Rokkeveen

Passend hypotheekadvies vinden is niet zo makkelijk als het lijkt. Het is belangrijk bewust te zijn van je financiële situatie, je wensen en behoeften. Er zijn verschillende soorten hypotheken dus het is van groot belang de verschillen en de mogelijkheden te weten. Zo vind je een persoonlijke hypotheek op maat. Wij van HypothekenUnie Rokkeveen begrijpen dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom staat ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs voor je klaar. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de juiste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Wij geven graag advies aan de volgende doelgroepen:

  • Starters
  • Doorstromers
  • Oversluiters
  • Particulieren
  • Ondernemers

Met onze jarenlange ervaringen, onze kennis en de goede contacten met banken en geldverstrekkers door heel Nederland zijn wij de juiste keuze voor jou bij het vinden van de beste hypotheek, financieren, pensioen en financiële planningen.

Hoe garanderen wij hypotheekadvies op maat?

HypothekenUnie Rokkeveen staat voor persoonlijkheid. Wij gaan graag met je in gesprek om jou en je financiële situatie beter te leren kennen. We luisteren naar al je behoeften, wensen en eisen en beantwoorden graag jouw vragen. Ook leggen wij uit welke hypotheekvormen zijn en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Nadat het duidelijk is wat voor jou belangrijk is, kunnen we gaan overleggen en rond de tafel gaan met geldverstrekkers in heel Nederland. Wij geven je dus informatie over hypotheken van alle banken in Nederland en niet alleen van je eigen bank. Zo ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid informatie en kom je niet alleen in aanmerking met de producten van jouw eigen bank. Daarna leggen wij de mogelijke hypotheekvormen jou voor en bekijken we samen welke hypotheek uiteindelijk het best geschikt is. Persoonlijk hypotheekadvies in Rokkeveen vind je dus bij HypothekenUnie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De prijzen van ons hypotheekadvies in Rokkeveen

Wil je meer weten over de kosten voor hypotheekadvies in Rokkeveen? Deze kosten hangen van een aantal factoren af die wij je graag toelichten tijdens een gesprek. Bij ons ben je in ieder geval altijd voordelig uit, omdat wij lage bedrijfskosten hanteren voor ons persoonlijk advies en de bemiddeling. Je betaalt éénmaal een vergoeding aan HypothekenUnie.

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kun je gemakkelijk een afspraak maken. Wij komen graag langs bij je thuis, maar we heten je ook van harte welkom op ons kantoor. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en natuurlijk voor onze rekening.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.