Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Tilburg - de onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen

Hypotheekadvies van Rick Felen

Een hypotheek is persoonlijk. Het is voor veel mensen de hoogste lening die ze tijdens hun leven afsluiten, en moet daarom goed passen bij je persoonlijke wensen en eigenschappen. Natuurlijk spelen ook je financiën hierbij een grote rol.

Ik heb me aangesloten bij HypothekenUnie omdat ik het ook belangrijk vind om mensen zorgeloos op weg te helpen. Het aankopen van een woning of verhuizen naar een andere woning moet namelijk een plezierige ervaring zijn. Zorgen om de financiën mogen hier geen afbreuk aan doen.

Eerder heb ik onder andere gewerkt bij De Hypotheker, Rabobank en De Hypotheekshop. Ook dáár legde ik complexe materie duidelijk uit, maar ik vond dat er te weinig ruimte voor maatwerk was. Ik wilde niet meer kijken naar wat 'standaard Nederland' wil. Ik wil kijken naar wat jij wil. En dat doe ik nu dagelijks, bij HypothekenUnie.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.