Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Valkenswaard: realiseer je droomwoning
Gratis gesprek aanvragen

Wie ben ik en wat kun je van mij verwachten?

Graag wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Dennis Priem en ik ben sinds 2008 met mijn gezin woonachtig in Borkel en Schaft (gemeente Valkenswaard).
Het is ongeveer 20 jaar geleden dat ik mijn eerst stappen heb gezet in de financiële wereld. In die lange periode heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van alle denkbare financiële producten, waarbij de hypotheek al langere tijd een specialisatie is.

Door die jarenlange ervaringen kun je voor alle financieringsvraagstukken bij mij terecht. Of het nu gaat om de eerste aankoop van een eigen woning, doorstromen naar een andere (grotere) woning of minder leuke gebeurtenissen zoals een echtscheiding, voor alles kan ik een passende oplossing bieden. Ook voor commercieel vastgoed of zakelijke financieringen kun je bij mij terecht.

Het grote voordeel hierbij is dat ik kan putten uit een groot aanbod aan verstrekkers. Dit maakt het mogelijk om de verstrekkers goed te vergelijken op het gebied van onder andere voorwaarden en rentetarief en zo tot het voor jou beste advies te komen. De beste hypotheek hoeft immers niet per definitie ook de hypotheek met de laagste rente te zijn.

Wat vind ik belangrijk?

Ik heb me aangesloten bij HypothekenUnie omdat ook zij het van groot belang vinden om mensen zorgeloos op weg te helpen. Het aankopen van een woning of verhuizen naar een andere woning moet namelijk een plezierige ervaring zijn. Zorgen om de financiën mogen hier geen afbreuk aan doen.

Mijn ervaring is dat financiële zaken voor veel consumenten onbekend terrein zijn. Vaak wordt er een hypotheek afgesloten, zonder dat men precies weet wat er wordt afgesloten en wat de (financiële) gevolgen daarvan kunnen zijn.

Samen met de klant duidelijkheid creëren in zijn of haar financiële situatie, bekijken welke financiële doelen de klant heeft en wat men nu echt belangrijk vindt, daar ligt mijn grootste uitdaging. Een passende oplossing zoeken voor elke financiële situatie, dat is mijn doel.

Dienstverlening

Als zelfstandig hypotheek- en financieel adviseur adviseer ik particulieren en ondernemers volledig onafhankelijk op het gebied van hypotheken en overige financiële zaken. Door samen met jou een goede inventarisatie te maken kan ik snel en duidelijk aangeven wat voor jou de beste oplossing is. Je krijgt zo van mij een advies op maat, want jouw situatie is tenslotte uniek. Eerlijk, persoonlijk en onafhankelijk advies, dat is waar wij van HypothekenUnie voor staan.

Met betrekking tot de werkzaamheden is vooraf inzichtelijk wat de kosten zullen zijn. Geen verborgen kosten of provisies, zodat ook daar geen misverstanden over kunnen bestaan. Een passend advies voor nu en de toekomst! Dat mag je van mij verwachten.

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kun je bellen op (06) 11 23 11 67 of mailen naar dennis@hypotheken-unie.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Eindhovenseweg 84
5554 AD Valkenswaard

+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Valkenswaard

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EindhovenWaalreBestAstenReuselLeendeGeldrop-MierloEerselVeldhovenLieshoutDeurneNuenenGemert-BakelBergeijkSint-OedenrodeWesterhovenSon en BreugelBeek en DonkHelmondMiddelbeers & OirschotHapert en BladelSterksel-Heeze-Leende


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.