Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
In Velsen-Noord krijg je hypotheekadvies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Velsen-Noord

Je wilt een hypotheek in Velsen-Noord afsluiten maar hebt geen idee hoe dit in zijn werking gaat of welke hypotheekvorm nu bij jouw situatie past. HypothekenUnie biedt daarom onafhankelijke hypotheekadviseurs aan die jou helpen bij de zoektocht naar de juiste hypotheek. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers en voor ons maakt het dus niet uit of je van plan bent om:

 • Je eerste woning te kopen op de woningmarkt
 • Te gaan verhuizen
 • Je huidige hypotheek over te sluiten
 • Een tweede hypotheek af te sluiten

Door onze samenwerking met hypotheekverstrekkers en onze unieke aanpak en ervaring kunnen wij jou informatie verstrekken. Daardoor kunnen wij jou ook altijd verzekeren dat je een onafhankelijke vergelijking krijgt van onze financieel adviseurs. Daarom is HypothekenUnie dé plek om je onafhankelijk hypotheekadvies in Velsen-Noord te krijgen.

Onze doelgroep

HypothekenUnie biedt aan een brede doelgroep zijn diensten aan. Zo maakt het niet uit of jij als starter of ondernemer op zoek bent naar een hypotheek in Velsen-Noord. Wij zien jou als unieke klant omdat iedere persoonlijke situatie een andere hypotheek nodig heeft. Daarbij kijken wij ook naar situaties die zich in de toekomst afspelen zoals pensioen, werkloosheid of inkomensterugval. Hierdoor heb jij een hypotheek die langdurig bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van hypotheekadvies in Velsen-Noord

Een passende hypotheek vinden is vaak moeilijk en duurt erg lang. Je moet in gesprek gaan met verschillende geldverstrekkers en bemiddeling gaat vaak stroef. HypothekenUnie heeft dan ook een aantal voordelen met hun onafhankelijk advies. Dit zijn namelijk:

 • Wij nemen de zorgen uit handen
 • Wij bemiddelen tussen alle mogelijke banken
 • Wij geven altijd een 100% onafhankelijk advies
 • Wij zorgen dat je een gepaste hypotheekvorm aangemeten krijgt

Meer informatie nodig?

Onze hypotheekadviseur in Velsen-Noord helpt je graag en beantwoordt al jouw verdere vragen omtrent onze diensten. Deze vragen beantwoorden wij graag bij ons op kantoor of bij jou op locatie zodat wij in alle rust alles goed uit kunnen leggen en het voor jou duidelijk is. Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem dus contact op met een van onze financieel adviseurs en maak een afspraak.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.