Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Velserbroek: Hypotheekadvies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend hypotheekadvies in Velserbroek nodig?

Zoek je passend, onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Velserbroek en omgeving? Dan zit je bij HypothekenUnie altijd goed! Wij zijn een financieel adviseur voor particulieren en ondernemers en helpen jou met:

Op grondlijn van jouw hypotheekeisen, wensen en doelen gaat onze hypotheekadviseur in Velserbroek samen met jou opzoek naar passend hypotheekadvies. Door een samenwerking met alle banken in Nederland kunnen we alles vergelijken en tot het beste advies komen. We houden hierbij rekening met alle belangrijke zaken zoals laagste hypotheekrente, voorwaarden, premies, aflossingen en jouw toekomst. Onze hypotheekadviseur gaat graag met jou opzoek naar de beste hypotheek voor jouw situatie.

Het beste hypotheekadvies voor nu en de toekomst

Onze hypotheekadviseur in Velserbroek maakt op grondlijn van jouw hypotheekeisen en wensen een verzameling van de goedkoopste aanbieders van het moment. Niet alleen de laagste hypotheekrente zijn hierbij van belang maar ook de premie, de voorwaarden en de manier van aflossen. Door deze punten allemaal te vergelijken met alle banken in Nederland kunnen wij een hypotheek in Velserbroek vinden die niet alleen nu, maar ook voor jouw toekomst passend is.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze voor passend hypotheekadvies in Velserbroek

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur al jouw eisen, wensen, financiën en plannen helder in beeld. Je kunt bij dit gesprek natuurlijk al jouw vragen stellen en je behoeftes duidelijk maken.

Naar aanleiding van dit gesprek krijgen wij inzicht in jouw financiële situatie. Wij maken een verzameling van de beste en goedkoopste banken, vergelijken alle voorwaarden en maken dan samen met jou een passende keuze. Na onze keuze stopt onze hulp niet, want ook gedurende de looptijd blijft onze hypotheekadviseur in Velserbroek jou advies geven.

Voor wie is HypothekenUnie?

Iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies is bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk en passend advies. Ben je een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter? Dat maakt bij ons niet uit!

Meer informatie? Plan een afspraak voor hypotheekadvies

Ben je benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen of wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag meer informatie of advies? Dan beantwoorden wij bij HypothekenUnie in Velserbroek graag al jouw vragen op ons kantoor of bij jou op locatie. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.