Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Voorburg: persoonlijk, onafhankelijk en vrijblijvend
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies? HypothekenUnie Voorburg staat voor je klaar!

Persoonlijk hypotheekadvies is van groot belang. Iedereen heeft een andere financiële situatie, dus er zijn verschillende hypotheekvormen die worden aangeboden. De vraag is welke het beste past bij jou. HypothekenUnie Voorburg helpt je maar al te graag bij het maken van deze keuze. Dus ben je..

  • van plan te verhuizen naar Voorburg;
  • op zoek naar een goedkopere hypotheek;
  • van plan een pand voor je bedrijf te kopen;
  • op zoek naar je eerste koopwoning?

De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie te Voorburg staan voor je klaar. Ons team van specialisten heeft met zijn jarenlange kennis, ervaringen en contact met alle geldverstrekkers in ons land beslist de juiste informatie die jou helpt een geschikte hypotheek te vinden. Of je nou starter, oversluiter, particulier of ondernemer bent; HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk hypotheekadvies op maat. 

De werkwijze

Om je te leren kennen maken we graag een afspraak bij jou thuis of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek beantwoorden wij al je vragen, leggen we alles uit wat je moet en wilt weten en komen we achter jouw financiële situatie. Zo worden onduidelijkheden opgehelderd voordat we beginnen met het zoeken naar de best passende hypotheekvorm.

We overleggen en onderhandelen met alle geldverstrekkers in Nederland. Zo ben je verzekerd van de juiste informatie en kom je niet alleen de productmogelijkheden van je eigen bank te weten. Wij zetten de mogelijke hypotheekvormen op een rijtje en vinden aan de hand van jouw wensen en behoeften de best passende hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van HypothekenUnie Voorburg

- Van A tot Z

Wij begeleiden jou bij HypothekenUnie Voorburg van begin tot eind. Wij helpen jou bij het vinden van de juiste hypotheek en bieden optimale service gedurende de looptijd van de hypotheek. Bovendien blijven onze hypotheekadviseurs informeren over tussentijdse rentewijzigingen, aflossingen en verhogingen en houden wij een maandelijkse check.

- Informatie van alle geldverstrekkers

Dankzij onze goede contacten met geldverstrekkers en banken door heel Nederland, vinden wij gegarandeerd de best mogelijke hypotheekvorm die bij jouw wensen en behoeften aansluit.

- Eerste gesprek gratis en vrijblijvend

Het kennismakingsgesprek van HypothekenUnie Voorburg is altijd gratis en vrijblijvend. Of je nou een paar dringende vragen hebt of gewoon meer wilt weten over onze werkwijze of de prijzen, wij staan altijd voor je klaar. Twijfel daarom niet en maak gemakkelijk een afspraak.

Meer informatie?

Plan dus gemakkelijk gratis een afspraak in voor bij jou thuis of op ons kantoor. Ook kun je telefonisch contact opnemen. HypothekenUnie te Voorburg geeft jou graag persoonlijk advies!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.