Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijke hypotheekadviseurs in Wateringen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Wateringen afsluiten? Vergeet passend advies niet!

Voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar passend, onafhankelijk, persoonlijk én deskundig hypotheekadvies in Wateringen en omgeving ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseur beantwoordt graag al jouw vragen over je:

 • Financiële planning;
 • Pensioen;
 • Verzekeringen;
 • Hypotheek.

HypothekenUnie gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek in Wateringen die het beste bij je past. Daarbij letten we niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houden we ook rekening met de risico's die je loopt, de manier van aflossen en de voorwaarden. Bij ons ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Wateringen

HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland, waardoor wij voor jou een onafhankelijke vergelijking kunnen maken en een hypotheek met de beste voorwaarden kunnen kiezen. Op basis van jouw hypotheekwensen maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders met de beste voorwaarden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bij ons advies houden we natuurlijk ook rekening met zaken die in de toekomst kunnen voorkomen zoals werkloosheid en inkomensterugval.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie?

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk hypotheekadvies in Wateringen en omgeving omdat zij van plan zijn om..

 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
 • Een eerste huis te kopen;
 • Te gaan verhuizen.

Kunnen bij HypothekenUnie terecht. Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en persoonlijke aanpak kunnen we jou verzekeren van goed en passend hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Wateringen.

Advies op maat

Ieder persoon is anders, net zoals iedere hypotheek. Daarom staat bij ons een persoonlijke aanpak centraal. Door middel van een kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in beeld en wordt duidelijk wat jouw doelen en eisen zijn. Vervolgens kan onze hypotheekadviseur in Wateringen op zoek gaan naar een hypotheek die voldoet aan jouw eisen en past bij jouw situatie.

Plan een gratis afspraak!

Voor meer informatie of advies omtrent onze diensten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze hypotheekadviseurs verwelkomen jou graag bij ons op kantoor of nodig ons uit bij jou op locatie in Wateringen.

Plan gratis een afspraak voor deskundig hypotheekadvies in Wateringen >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.