Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Weert:
persoonlijk advies & maatwerk hypotheek
Gratis gesprek aanvragen

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy Joosten. Ik woon in Helmond samen met mijn man en 2 dochters. Sinds februari 2022 maak ik deel uit van HypothekenUnie. Daarvoor heb ik bijna 20 jaar gewerkt bij één van de grootste banken en hypotheekaanbieders van Nederland. Toen ik in 2003 startte in het bankwezen, ontdekte ik als snel dat ik mij thuis voelde in de financiële sector . Door het volgen van verschillende opleidingen ben ik me steeds meer gaan specialiseren. Zo ben ik doorgegroeid tot Erkend Financieel Adviseur en mag ik mij ook Financieel EchtscheidingsAdviseur noemen.

Ik geniet van de leuke gesprekken en vind het belangrijk de tijd te nemen om te ontdekken wat jouw wensen en behoeften zijn. Op deze manier kom ik er achter wat echt bij jouw persoonlijke situatie past en probeer ik in makkelijke en begrijpelijke taal uit te leggen hoe alles werkt. Het mooie van HypothekenUnie is dat ik voor jou de beste keuze kan maken uit allerlei verschillende aanbieders. Door samen met collega’s regelmatig te sparren over uiteenlopende zaken en onze kennis altijd up to date te houden, kan ik je altijd professioneel advies bieden.

Wat mag je van mij verwachten:

Heb jij een advies nodig bij de volgende onderwerpen: 

  • kopen van een woning
  • verbouwen van een woning
  • benutten overwaarde
  • aankoop beleggingspand, recreatiewoning – echtscheiding
  • oversluiten van een hypotheek

Laten we in contact komen

Ben je een ondernemer, in loondienst, gepensioneerd? Neem dan gerust contact met mij op! Ik spreek graag met je af voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan op ons kantoor in Weert, maar ook bij je thuis of op de zaak. Een telefoon- of videogesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Ik vind het prettig om korte lijntjes te houden, zal altijd eerlijk en onafhankelijk zijn en ik help je graag met al je vragen. Hiermee probeer ik je zoveel mogelijk te ontzorgen en wegwijs te maken.
Hopelijk tot gauw.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.