Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Weert:
persoonlijk advies & maatwerk hypotheek
Gratis gesprek aanvragen

Over mij

Mijn naam is Stephanie Vrijenhoek. Ongeveer 15 jaar geleden ontdekte ik de financiële wereld en tevens mijn passie. Ik raakte bevlogen door het vak en wist al snel dat ik als financieel adviseur aan de slag wilde. Na het afronden van mijn studie economie ben ik me gaan toeleggen op het vak van financieel adviseur. Nog steeds is mijn werk mijn passie, want hoe leuk is het om je kennis in te kunnen zetten om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen. Hier haal ik telkens opnieuw veel voldoening uit. Geen situatie is hetzelfde en elke klant heeft zijn eigen verhaal, dat maakt het voor mij uitdagend en afwisselend. 

Wat kun je van mij verwachten

Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en informatie in te winnen over jouw wensen. Daarnaast zal ik ook kritische vragen stellen en proactief meedenken. Op deze manier komen we erachter wat past bij jouw persoonlijke situatie. Ik begeleid je vanaf het eerste gesprek en blijf ook in de toekomst opgesteld als jouw financieel partner, voor wanneer er iets verandert of als je nog vragen hebt. Van mijn klanten krijg ik vaak te horen dat ik alle tijd voor hen neem, ze de gelegenheid voelen om vragen te stellen, dat ik duidelijkheid bied en creatief ben. Ik geef je een eerlijk en onafhankelijk advies.  

Waar kan ik jou als financieel adviseur mee helpen?

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke hypotheekvragen en streef ernaar om je volledig te ontzorgen. Je kunt bij mij onder andere terecht voor de volgende financieringsvragen:
de aankoop van een eerste woning;

 • het verhuizen naar een volgende woning;
 • het oversluiten van bestaande hypotheken;
 • ophogen van de hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing;
 • complexe hypotheekvragen;
 • hypotheken voor senioren (zowel aankoop als opname van overwaarde);
 • hypotheken bij echtscheidingen;
 • de aankoop van een beleggingspand.

Ik vind het belangrijk om samen op zoek te gaan naar de best passende oplossing voor een financieringsvraagstuk. Hierbij heb ik korte lijnen met banken, makelaars, taxateurs, notarissen en bouwkundigen.

Wil je ook graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het lijkt me ontzettend leuk om met je in gesprek te gaan!

 

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.