Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie in Westpoort: deskundige hypotheekadviseurs
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Westpoort nodig?

Wanneer je op zoek gaat naar een hypotheek wil je natuurlijk geen belangrijke zaken vergeten. Onze hypotheekadviseur in Westpoort biedt onafhankelijk en persoonlijk advies en wil samen met jou op zoek naar een passende hypotheek. Wij kijken dan samen met jou of je van plan bent om:

  • Je tweede hypotheek af te sluiten
  • Een huidige hypotheek over te sluiten
  • Je eerste woning te kopen
  • Te gaan verhuizen

Wij bieden professioneel en deskundig hypotheekadvies in Westpoort en omstreken zodat jij een geschikte hypotheek vindt. Daarom zullen wij dan ook altijd eerst naar jouw persoonlijke situatie kijken en daarna in bemiddeling gaan met alle banken. Hieruit zal een vergelijking rollen zodat we samen met jou kunnen gaan kijken naar welke keuze je het beste kan maken.

Voor wie is een hypotheekadviseur in Westpoort bedoeld?

Ons team van gespecialiseerde adviseurs staat klaar voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Westpoort en omstreken. Wij kijken dan ook hoe jij op de woningmarkt staat. Ben jij bijvoorbeeld een starter of heb je al een hele onderneming opgezet? Dit zijn punten die wij meenemen in het zoeken van een gepaste hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van HypothekenUnie

Ons team zal op basis van jouw hypotheekeisen en wensen een lijst van keuzemogelijkheden maken van hypotheken die bij jou aansluiten. Daar zullen ook alle verschillende voorwaarden op een rijtje staan. Wij gaan daarna samen met jou in gesprek over de juiste hypotheekkeuze en zullen jouw vragen beantwoorden. Verder houden wij ook altijd rekening met financiële aspecten die zich in de toekomst zullen of kunnen voordoen. Denk hierbij aan pensioen, maar ook aan werkloosheid of een inkomensterugval. Hierdoor kunnen we jou verzekeren van een hypotheek in Westpoort die langdurig bij jou zal passen.

Plan een afspraak met een hypotheekadviseur in Westpoort

Mocht je nu nog vragen hebben voor ons team, dan kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs. Hierdoor kun je een afspraak plannen zodat wij jou bij ons op kantoor of bij jou op locatie al je vragen kunnen beantwoorden en alles in detail kunnen uitleggen.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.