Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseur in Westzaan: persoonlijk en professioneel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Westzaan en omgeving

Een belangrijk moment bij het kopen van een huis is het afsluiten van je hypotheek. Hier wil je dan ook geen belangrijke zaken missen. Onze hypotheekadviseur in Westzaan staat dan ook klaar om jou onafhankelijk advies te geven. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte hypotheek. Daarbij maakt het voor ons niet uit of je van plan bent om:

  • Je eerste huis te kopen
  • Te verhuizen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten
  • Of een tweede hypotheek af te sluiten

Voor iedere situatie hebben wij een persoonlijk en onafhankelijk advies dat precies op maat is. Wij helpen zowel ondernemers als particulieren en kunnen door de samenwerking met Nederlandse banken een goede vergelijking aanbieden. Hierdoor ben jij verzekerd van een hypotheek in Westzaan die op lange termijn bij jou past.

Voor wie is HypothekenUnie bedoeld?

HypothekenUnie is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Westzaan en omstreken. Wij helpen iedereen, van starters tot doorstromers en ondernemers tot oversluiters. Daarbij kijken wij naar jouw situatie. Dat wil zeggen dat we je ook naar zaken voor in de toekomst kijken zoals pensioen, werkloosheid en inkomstenterugval. Hierdoor past jouw hypotheek niet alleen nu bij jouw financiële plaatje, maar ook in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Westzaan: onafhankelijk en professioneel

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. Dit is omdat iedere klant uniek is en daardoor ook uniek advies nodig heeft. Daarom kijken wij ook altijd naar jouw persoonlijke situatie en gaan in gesprek over wat jouw wensen en eisen zijn. Hierna geven wij een onafhankelijke vergelijking van alle hypotheken in Westzaan. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek geven wij ook periodiek informatie over wijzigingen binnen jouw hypotheek.

Kom in contact met HypothekenUnie

Heb je nog vragen aan onze hypotheekadviseur in Westzaan? Maak dan een afspraak zodat wij jou bij ons op kantoor kunnen uitnodigen of bij jou op locatie langs kunnen komen. Wij kunnen dan alles in detail bespreken en kunnen wat extra uitleg geven over de prijzen.

Maak een afspraak bij HypothekenUnie in Westzaan >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.