Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Wijk aan Zee, deskundig & onafhankelijk!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk en deskundig hypotheekadvies in Wijk aan Zee

Heb jij je droomhuis gevonden maar nog niet de passende hypotheek? Dan helpen onze professionele hypotheekadviseurs in Wijk aan Zee jou graag een stukje verder. Wij kunnen namelijk uniek en passend advies geven voor iedere persoonlijke en financiële situatie. Voor ons maakt het dan ook niet uit of we te maken hebben met een particuliere hypotheek of een hypotheek voor ondernemers. Ben je dus van plan om..

  • Te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning?
  • Je eerste huis te gaan kopen?
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten?
  • Van koopwoning te verhuizen naar een andere koopwoning?
  • Een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan zit je bij HypothekenUnie goed. Wij werken namelijk samen met alle Nederlandse hypotheekverstrekkers om zo relevante informatie aan je te geven. Daarna gaan we samen op zoek naar de juiste hypotheek.

Voor wie is HypothekenUnie bestemd?

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Wijk aan Zee en omgeving. Hierbij wordt iedere klant behandeld als uniek, aangezien iedere situatie en hypotheek anders is. Wij kijken altijd naar een persoonlijke situatie. Ben je een starter op de woningmarkt? Ga je binnenkort verhuizen? Of wil je graag een hypotheek oversluiten? Dit nemen wij allemaal mee.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van hypotheekadvies in Wijk aan Zee

Een hypotheek zoeken in Wijk aan Zee kan een langdurig werk zijn. Je moet langs bij banken en zelf alle vergelijkingen bijhouden. Daarom is het handig on een financieel adviseur van HypothekenUnie in te schakelen. Wij zullen altijd eerst naar jouw persoonlijke situatie kijken en jouw wensen en eisen meenemen in de vergelijking naar een geschikte hypotheek. Wij bemiddelen met de geldverstrekkers en zorgen ervoor dat wij een passende hypotheekvorm voor je aanmeten. Doordat wij dit werk voor je doen, zul je merken dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze adviseurs zullen altijd 100% onafhankelijk advies geven en zullen samen met jou de keuze maken van de meest aansluitende hypotheek.

Plan een afspraak met een van onze adviseurs

Benieuwd naar wat ons team jou nu kan bieden en wil je graag wat meer informatie of heb je nog vragen? Dan staan wij bij ons op kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Schikt het je nu beter om dit gesprek bij jou op locatie te doen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs zodat zij jou alles uit kunnen uitleggen over een hypotheek afsluiten in Wijk aan Zee.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur



Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.