Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: onafhankelijk hypotheekadvies in Wormerveer
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundige hypotheekadviseur in Wormerveer

Ben je woonachtig in de omgeving van Wormerveer en ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? HypothekenUnie heeft de oplossing voor jou. Onze financieel adviseurs hebben door middel van veel ervaring en kennis al vele klanten geholpen. Dit is gelukt door onze persoonlijke aanpak. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers en hierbij maakt het niet uit of je van plan bent om:

  • Te gaan verhuizen
  • Je eerste huis te kopen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten
  • Een tweede hypotheek over te sluiten

Door een samenwerking met de Nederlandse geldverstrekkers kunnen wij bemiddelen en zo een onafhankelijke vergelijking bieden. Onze hypotheekadviseurs in Wormerveer gaan altijd samen met jou op zoek naar de geschikte hypotheek.

Voordelen van hypotheekadvies in Wormerveer

Als je op zoek gaat naar een hypotheek moet je altijd met een hoop dingen rekening houden. Je moet langs een aantal banken in de omgeving van Wormerveer, maar je moet er bijvoorbeeld ook achter komen welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Door dit alles wordt het een tijdrovend proces. HypothekenUnie neemt graag de zorgen van je over. Onze adviseurs gaan met jou in gesprek en bespreken dan jouw financiële situatie en de wensen en eisen die je op dat moment hebt. Daarna bemiddelen wij met de hypotheekverstrekkers en kunnen zo een onafhankelijk advies geven. Daarnaast kijken wij ook welke hypotheekvorm bij jou past. Zo ben jij gegarandeerd van een hypotheek in Wormerveer die nu maar ook in de toekomst bij jouw situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep

HypothekenUnie staat klaar voor iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Wormerveer. Hierbij maakt het voor ons niet uit of jij een starter op de woningmarkt bent of een ondernemer die al langer bezig is. Wij vinden namelijk dat iedere klant uniek is en dat daarom ook ieder advies uniek en anders is.

Verdere informatie

Onze financieel adviseurs staan bij ons op kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het kan ook zijn dat je een gesprek graag bij jou op locatie wilt. Neem dan even contact op met ons in Wormerveer zodat wij jou kunnen helpen in het zoeken van een passende hypotheek in Wormerveer. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.