Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Ypenburg: Begeleiding van begin tot eind
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Ypenburg

Ben je van plan om binnenkort te gaan verhuizen? Ga je je eerste huis kopen? Of wil je juist je huidige hypotheek oversluiten voor lagere rente? HypothekenUnie is de onafhankelijke financieel adviseur voor jouw:

  • Hypotheek;
  • Verzekeringen;
  • Financiële planning;
  • Pensioen.

Op basis van jouw hypotheekwensen, eisen en doelen gaat onze hypotheekadviseur in Ypenburg samen met jou op zoek naar de best passende hypotheek. Doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen we een onafhankelijke vergelijking maken en daardoor tot een hypotheek in Ypenburg komen met de beste voorwaarden. Hierbij houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente maar ook met de manier van aflossen, voorwaarden, premies en de (eventuele) risico's die je loopt. Onze hypotheekadviseur gaat graag op zoek naar de beste hypotheek voor jou.

Optimale service van begin tot eind

HypothekenUnie biedt optimale service van begin tot eind. We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek waarbij we jouw situatie en wensen in beeld brengen. Op basis hiervan maken we een selectie van de beste hypotheekvormen, vergelijken we alle voorwaarden met elkaar en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Hierbij houden we natuurlijk ook rekening met belangrijke zaken voor in de toekomst zoals pensioen, werkloosheid en inkomensterugval zodat je bent verzekerd van een hypotheek die ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijke vergelijking

Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijk hypotheekadvies- en bemiddeling en werken hierbij samen met alle banken en verzekeraars van Nederland. Voorbeelden van deze geldverstrekkers zijn Rabobank, AEGON, Nationale Nederlanden, ING, ABN AMRO, Obvion en Munt Hypotheken. Door dit grote aantal geldverstrekkers kunnen wij álle voorwaarden met elkaar vergelijken en dus 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Ypenburg geven.

Hypotheek in Ypenburg af- of oversluiten?

Benieuwd wat HypothekenUnie voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of plan zelf een gratis adviesgesprek. Wij beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Ypenburg.

Hypotheekadvies in Ypenburg nodig? Plan vrijblijvend een afspraak >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.