Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: 100% onafhankelijk, gespecialiseerd en persoonlijk hypotheekadvies in Zaandam
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Gespecialiseerd hypotheekadvies in Zaandam

Ben je op zoek naar advies over het oversluiten of afsluiten van een hypotheek die aan je eisen en persoonlijke situatie voldoen? Dan kan het deskundige team van HypothekenUnie jou hierin helpen. Onze hypotheekadviseurs kunnen jou een gepast en uniek advies geven. Dit advies kan op maat gegeven worden aan zowel particuliere klanten als ondernemers die met vragen komen.

Ben jij dan ook van plan om:

  • Een starterswoning te kopen?
  • Je bestaande hypotheek over te sluiten?
  • Je huurwoning om te ruilen naar een koopwoning?
  • Of te verhuizen van een koopwoning naar een andere koopwoning?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de samenwerking met alle Nederlandse banken kunnen wij jou de nodige informatie verstrekken die belangrijk zijn bij het kiezen van een hypotheek. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar de best passende hypotheek met de beste voorwaarden.

Wie kan er terecht bij HypothekenUnie?

Iedereen die op zoek is naar een hypotheek of hypotheekadvies in Zaandam en omstreken kan terecht bij HypothekenUnie. Onze adviseurs staan klaar om jou als unieke klant onafhankelijk advies te geven. Daarbij maakt het niet uit of de hypotheek nu voor particuliere doeleinden is of voor ondernemers bestemd is. Elke starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter kan bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het vinden van een hypotheek in Zaandam

Eén van onze hypotheekadviseurs in Zaandam zal op basis van jouw wensen en behoeftes een selectie maken van de beste hypotheekaanbieders die er op dit moment zijn. Vervolgens wordt er een vergelijking gemaakt van alle voorwaarden en zullen we vanuit deze vergelijking in overleg met jou de best passende hypotheek uitkiezen. Onze adviseurs houden natuurlijk rekening met een aantal factoren die je financiële situatie beïnvloeden. Denk daarbij aan zaken zoals pensioen, werkloosheid of een inkomensterugval. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek in Zaandam die op lange termijn past bij jouw persoonlijke situatie.

Kom in contact met ons team in Zaandam

Ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs staan in Zaandam klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Hierbij kan gedacht worden aan vragen over hypotheek, de werkwijze, duurtijd maar ook de prijzen.

Kom daarom in contact met ons zodat wij een afspraak op kantoor kunnen plannen of een afspraak kunnen maken zodat wij bij jou op locatie alles rustig in detail kunnen uitleggen.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.