Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Zaandijk: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend hypotheekadvies in Zaandijk

Een hypotheek afsluiten is een belangrijk moment. Hier wil je dan natuurlijk ook geen essentiële zaken vergeten. Onze hypotheekadviseur in Zaandijk heeft daarom passend en onafhankelijk advies voor jou met betrekking tot het vinden van de juiste hypotheek. Het maakt verder niet uit of je van plan bent om:

  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Je eerste huis aan te schaffen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten
  • Te verhuizen

Wij bieden voor iedere persoonlijke situatie een oplossing op maat aan. Daarbij kijken wij naar zowel particulieren als ondernemers en zullen met een persoonlijke aanpak en kennis de samenwerking starten met jou. Door onze samenwerking met de hypotheekverstrekkers kunnen wij zo de juiste informatie verschaffen en jou een onafhankelijke vergelijking aanbieden. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een hypotheek die past op lange termijn.

Voor wie is een hypotheekadviseur in Zaandijk bedoeld?

Ons gespecialiseerde team van adviseurs staat klaar voor iedereen die vragen heeft met betrekking tot het verkrijgen van een hypotheek in Zaandijk. Wij zullen jou dan ook als een unieke klant beschouwen en kijken naar jouw eisen en wensen. Wij maken dan ook geen onderscheid tussen een ondernemer of een starter.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste hypotheek met HypothekenUnie

Als je op zoek gaat naar een hypotheek moet je vaak met veel dingen rekening houden. Dit maakt het hectisch en onoverzichtelijk waardoor jij misschien wel een aantal opties hebt gemist. Door een hypotheekadviseur van HypothekenUnie in te schakelen zal dit veranderen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste hypotheek. Wij gaan eerst met jou in gesprek om een financieel plaatje van je te krijgen. Vervolgens gaan wij in bemiddeling met de Nederlandse banken en kunnen vanuit hier een mooie vergelijking aan jou geven. Doordat wij al dit werk doen, zul jij merken dat er een stuk zorgen verdwijnen. Tevens vertellen wij jou ook welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Hierdoor past jouw hypotheek in Zaandijk op lange termijn perfect bij jou.

Meer informatie

Ben je nu benieuwd naar wat onze financieel adviseurs jou voor hypotheekadvies aanbieden? Of heb je nog vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseur in Zaandijk om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.