Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: passend en deskundig hypotheekadvies in Zandvoort
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Zandvoort en omgeving

Vaak is het afsluiten van een hypotheek een hoop gedoe. Je moet vele banken benaderen en de verschillende prijzen en voorwaarden zelf bijhouden of ergens opschrijven. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Zandvoort helpen je graag uit de brand. Wij kunnen namelijk een onafhankelijke vergelijking voor je maken en op deze basis een goed advies geven. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je:

  • Gaat verhuizen
  • Een eerste woning gaat kopen
  • Wilt oversluiten van een huidige hypotheek naar een andere hypotheek
  • Of een tweede hypotheek wilt afsluiten

Wij bieden voor iedere persoonlijke situatie een onafhankelijk advies en zorgen er zo samen met jou voor dat je een passende hypotheek hebt in Zandvoort. Wij bemiddelen dan ook met alle hypotheekverstrekkers om zo tot de beste hypotheekvorm met de beste prijs voor jou te vinden.

HypothekenUnie: een geschikte hypotheek in Zandvoort

Er zitten een aantal voordelen aan het gebruiken van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo zorgen wij ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Dit doen wij door middel van een gesprek met jou aan te gaan en hierin te bespreken welke hypotheekwensen en eisen je hebt. Ook kijken wij naar jouw financiële situatie. Na dit gesprek gaan wij in bemiddeling met de Nederlandse geldverstrekkers en kunnen hieruit een 100% onafhankelijk advies geven. Daarnaast gaan wij ook op zoek naar de hypotheekvorm die het beste bij jou past. Door dit alles heb jij een hypotheek in Zandvoort die langdurig aansluit op jouw leven.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is HypothekenUnie bedoeld?

HypothekenUnie is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Zandvoort en omstreken. Wij maken daarbij verder geen onderscheid of jij een starter of ondernemer bent. Ook doorstromers en oversluiters kunnen bij ons terecht voor een adviesgesprek. Verder houden wij een persoonlijke aanpak centraal.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Zandvoort

Ben je geïnteresseerd in wat ons team jou kan bieden? Kom dan in contact met een van onze adviseurs. Wij staan namelijk klaar bij ons op kantoor om al jouw vragen te beantwoorden en verdere uitleg te geven over een hypotheek nemen in Zandvoort. Maak een afspraak zodat wij het gesprek met je kunnen aangaan bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.