Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: persoonlijk advies in Zoetermeer
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies Zoetermeer? HypothekenUnie

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk hypotheekadvies op maat. Wij bieden geschikte hulp op het gebied van financieringen, je pensioen, financiële planningen en hypotheek. Of je nou starter, doorstromer, particulier of ondernemer bent; HypothekenUnie staat voor je klaar. Dus ga je...

  • verhuizen naar Zoetermeer of omgeving?
  • een bedrijfspand kopen?
  • van huurwoning naar koopwoning overstappen?
  • op zoek naar een goedkopere hypotheek?

Ons team van specialisten staat voor je klaar. Wij hebben de juiste kennis en jarenlange ervaring om jou tot in de puntjes te helpen. Bovendien hebben wij goed contact met banken en geldverstrekkers door heel Nederland. Reden genoeg dus om te kiezen voor HypothekenUnie Zoetermeer.

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Onze hypotheekadviseurs in Zoetermeer plannen maar al te graag een afspraak met jou in. Wij komen langs bij je thuis voor een kennismakingsgesprek of maak gemakkelijk een afspraak op ons kantoor. Tijdens dit gesprek maken we persoonlijk kennis en komen wij alles te weten over jouw financiële situatie. Bovendien kun je al jouw vragen stellen en je behoeften, wensen en eisen duidelijk maken.

Wanneer dit helder is, kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar de beste hypotheek. Onze hypotheekadviseurs gaan in gesprek met de geldverstrekkers en zetten de best mogelijke hypotheekvormen voor jou op een rijtje. We leggen je graag de voordelen en voorwaarden uit per hypotheek die voor jou interessant is. Zo komen we uiteindelijk tot de een passende hypotheek, volledig op maat.

Nadat dit rond is, stopt onze service niet. Wij begeleiden je tijdens het vinden van de beste hypotheek, maar ook daarna blijven we graag in contact. HypothekenUnie Zoetermeer blijft een maandelijkse besparingscheck uitvoeren, servicegesprekken aanbieden en op zoek gaan naar nog meer verbeterpunten. Wij blijven jou op de hoogte houden. Hypotheekadvies van HypothekenUnie biedt dus een uitstekende servicegarantie aan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Samenwerken met alle geldverstrekkers

Als je kiest voor HypothekenUnie Zoetermeer, profiteer je van veel voordelen. Eén groot voordeel is dat je informatie krijgt van alle geldverstrekkers in Nederland en dus niet alleen van jouw bank. Je krijgt dus alles te weten en niet alleen advies over de producten van jouw eigen bank. Zo ben je verzekerd van de juiste informatie en alle mogelijke hypotheekvormen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je dus gemakkelijk een afspraak inplannen. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Natuurlijk nemen wij deze kosten voor onze rekening. HypothekenUnie Zoetermeer voor persoonlijk advies. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.