Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een onafhankelijk hypotheekadvies in Zwanenburg: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Zwanenburg en omgeving

Je bent op zoek naar een hypotheek maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Je bent door alle verschillende hypotheken en hypotheekvormen een beetje de structuur kwijt en wilt toch de beste eruit halen. Dan kan HypothekenUnie jou verder helpen! Onze ervaren hypotheekadviseurs in Zwanenburg geven je graag advies over het vinden van de beste hypotheek. Samen met jou gaan we dan ook op zoek naar een passende oplossing. Wij kijken naar:

Hierbij maakt het voor ons verder ook niet uit of je een particuliere klant bent of een ondernemer. Wij geven graag onafhankelijk hypotheekadvies in Zwanenburg om zo jou te helpen. Dit advies kunnen wij geven door de samenwerking met alle Nederlandse banken.

De doelgroep

HypothekenUnie helpt graag iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Zwanenburg en hier onafhankelijk advies bij nodig heeft. Ons advies is dan ook voor starters, ondernemers, doorstromers en oversluiters. Wij kijken bij iedere klant naar hun persoonlijke situatie en gaan samen dan op zoek naar een passende hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een onafhankelijke hypotheekadviseur: de voordelen

Het inschakelen van onafhankelijk hypotheekadvies in Zwanenburg heeft zo zijn voordelen. Zo hoef jij onder andere geen banken in je omgeving te benaderen en heb je niet het langdurige zoeken. Wij bieden namelijk:

  • 100% onafhankelijk advies
  • Bemiddeling tussen alle mogelijke banken
  • Jij hoeft je nergens zorgen over te maken
  • Een juiste hypotheekvorm
  • En een eerste gesprek dat gratis en vrijblijvend is

Meer informatie nodig? Plan een afspraak met onze hypotheekadviseur in Zwanenburg

Ben je geïnteresseerd in onze diensten maar heb je nog een aantal vragen? Dan kun je contact opnemen met onze financieel adviseur om een afspraak te plannen. Wij vertellen graag wat meer over een hypotheek vinden in Zwanenburg. Dit doen wij bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.