Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Bedrijfshypotheek afsluiten?

Een bedrijfshypotheek, ook wel zakelijke hypotheek genoemd, is een zakelijke lening die is afgestemd op het verbouwen of kopen van een bedrijfspand. De looptijd van de hypotheek is in de meeste gevallen 25 jaar en bij verbouwingen geldt een looptijd van circa 10 jaar, mede afhankelijk van de afschrijvingstermijnen.

Is een bedrijfshypotheek de oplossing voor jou? HypothekenUnie denkt graag met je mee! We kijken naar jouw soort bedrijf, de waarde van het pand, de verwachtingen voor de toekomst en hoe jij je maandlasten zoveel mogelijk kunt verlagen.

Een voorstel dat aansluit op jouw wensen en eisen

De beste oplossing is voor iedere ondernemer anders. Onze gespecialiseerde adviseurs kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een passende bedrijfshypotheek, welke wordt afgestemd op onder andere de hoeveelheid eigen geld die je wilt en kunt investeren. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor een voorstel voor jouw zakelijke hypotheek aanbieden welke geheel aansluit op jouw wensen en eisen. Een bedrijfshypotheek is meestal:

  • een lineaire lening;
  • met variabele of vaste rente;
  • en een looptijd die is afgestemd op het investeringsdoel en de afschrijving.

Herfinanciering van je bedrijfspand

De huidige vastgoedmarkt biedt uitzonderlijke kansen om huisvestingskosten te verlagen. Door de lage stand van de hypotheekrente staan er veel panden te koop en te huur en daarom is het zinvol om je huidige financiering weer eens uitgebreid onder de loep te nemen. Er zijn verschillende vormen hypotheken mogelijk, allen met eigen voor- en nadelen. De beste financieringsvorm is een hypotheek die zo min mogelijk risico met zich meebrengt, maar wel een goede bedrijfsvoering mogelijk maakt. Om te kunnen bepalen welke financieringsvorm voor jou en je onderneming het beste is, heb je specialistische kennis nodig. HypothekenUnie heeft deze kennis en biedt na een grondige analyse van je huidige financiering een advies op maat waarmee jouw maandlasten worden verlicht.

Een zakelijke hypotheek afsluiten?

Wil je een hypotheek afsluiten op een bedrijfspand? Dan moet je er rekening mee houden dat je minimaal 30% van de marktwaarde moet inbrengen als eigen inleg. De onafhankelijke hypotheekadviseurs van HypothekenUnie geven jou graag advies dat past bij jouw situatie en hypotheekwensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.70%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" De adviseur is een topper! Snelle service, hij denkt mee over wat jíj wil en wat belangrijk is voor jou, hij is betrouwbaar en eerlijk in zijn advies. Ook het overige personeel is snel in reactie en super vriendelijk. Ik zou de HypothekenUnie aan iedereen aanraden! "

Bo Bressers

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.70%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.