Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Belang van een goed hypotheekadvies

Op de hypotheekmarkt zijn veel verschillende partijen actief. Banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, allemaal bieden ze een uitgebreid pakket hypothecaire leningen aan. Zo zijn er momenteel in Nederland meer dan 90 hypothecaire geldverstrekkers. Het aantal hypotheekvarianten, dat door deze geldverstrekkers wordt aangeboden, is in de loop der tijd opgelopen tot boven de 600.

Al deze varianten verschillen niet alleen in constructie, maar ook in voorwaarden en mogelijkheden. Een goed hypotheekadvies en goede uitleg over de hypotheekkosten is dus belangrijk, wanneer je je keuze gaat maken.

Kleine verschillen, grote gevolgen

De voorwaarden van een hypotheek zijn niet altijd even makkelijk te begrijpen. Het is vaak juridische taal, die door maar weinig mensen echt interessant wordt gevonden. Toch kan een onbelangrijk lijkende voorwaarde in de toekomst grote financiële consequenties hebben. Zo hanteren sommige geldverstrekkers een boetebeding, waardoor zij bij een extra aflossing kosten in rekening mogen brengen. Ook worden vaak beperkingen opgelegd in de keuzemogelijkheden bij een volgende rentevaste periode. De kleine lettertjes in je hypotheekvoorwaarden zijn dus wel degelijk van groot belang.

Welke hypotheek is voor jou het beste?

Bij de keuze van een hypotheek vormt je persoonlijke wensenpakket uiteraard het uitgangspunt. Maar hoe vind je in dat bos van voorwaarden en hypotheekvarianten die ene hypotheek, die het beste aansluit bij jouw situatie? Een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies biedt in dat geval uitkomst. Je wilt immers dat bij de keuze van je hypotheek alleen gekeken wordt naar jouw belang, niet dat van de bank of de hypotheekadviseur. En dat doet HypothekenUnie.

Adviseren én bemiddelen

Veel mensen, die een hypotheek willen afsluiten, hebben behoefte aan een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Ze willen graag vrijblijvend geïnformeerd worden, zonder zich direct te binden.

Voor het inhuren van een deskundig adviseur moet uiteraard worden betaald, maar een oriëntatiegesprek van HypothekenUnie is altijd gratis. Daarnaast adviseert HypothekenUnie niet alleen, maar bemiddelen wij ook.

Het beste hypotheekadvies

Wanneer je een hypotheek rechtstreeks bij een geldverstrekker afsluit, betaal je hetzelfde als wanneer je de bemiddeling door HypothekenUnie laat verzorgen. Het enige doel van onze adviseurs is jou het beste hypotheekadvies te geven. Alleen dan vertrouw je immers ook de bemiddeling aan hen toe. Daarmee verdienen zij hun geld: met het beste advies, gebaseerd op jouw wensen, situatie en toekomstplannen.

Suggesties, tips, adviezen

Het werk van HypothekenUnie houdt overigens niet op bij het adviseren en bemiddelen in hypotheken. Voor alle zaken, die maar enigszins te maken hebben met de aanschaf van een woning, kun je van onze expertise gebruikmaken. Of je nu een vraag hebt over de loonbeschikking, de notaris of het taxatierapport, wij staan voor je klaar. Vanaf het zoeken naar een woning tot ver na de koop. Zelfs je toekomstplannen komen bij ons aan bod.

Kortom, het beste hypotheek advies en een brede dienstverlening… krijg je bij HypothekenUnie.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.59%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" I took clear advice regarding the mortgage options and providers. Stuff was helpfull and patient with my questions. I recommend to work with them and I would like to work with them with my next purchase "

Ozan Arslan

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.