Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Een persoonlijk, gratis hypotheekadvies gesprek

Voor een goed en gedegen hypotheekadvies is het altijd verstandig om advies aan te vragen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur.

De meeste mensen zijn geneigd om naar hun bank te gaan voor een hypotheek. Dit is meestal een onverstandige keus, omdat een bank alleen hun eigen hypotheekproducten adviseert. Bij een onafhankelijke hypotheekadviseur is dit anders. Zij adviseren over diverse hypotheekverstrekkers wat misschien wel beter voor jou uitpakt.

Kortom, voor een beter hypotheekadvies, kan je je beter wenden tot de onafhankelijke hypotheekadviseur omdat deze over een ruimer hypotheekaanbod beschikt, door te zijn aangesloten bij meerdere hypotheekverstrekkers, en een hypotheek kan aanbieden die perfect past bij jouw persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies gesprek

De hypotheekrente is voor de meeste mensen de reden voor het kiezen van een bepaalde vorm van hypotheek. Een lage rente is dan ook meestal doorslaggevend bij het afsluiten van jouw hypotheek. Om te weten of dit ook lagere maandlasten met zich meebrengt, kunnen wij voor jou berekenen. Door middel van een eenvoudig gesprek, geven wij als onafhankelijke hypotheekadviseur gratis hypotheekadvies over de diverse hypotheekvormen, jouw maandlasten en rente.

Haal hier je voordeel uit en vraag een vrijblijvend hypotheekadvies aan bij HypothekenUnie.

Hypotheekvormen

Er is een groot aanbod in diverse hypotheekvormen in Nederland. Dit maakt het zeker niet makkelijker voor jou. Hierdoor kunnen wij ons goed voorstellen dat het lastig is om een een hypotheekvorm te kiezen die het beste bij jouw situatie past. De hypotheekvormen worden verdeeld in drie categorieën. Kom langs voor een hypotheekadvies gesprek en bekijk jouw mogelijkheden.

Hypotheekvorm: direct maandelijks aflossen

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek

Bij deze hypotheekvormen betaal je gedurende de looptijd van de hypotheek, maandelijks hetzelfde bedrag. Het bedrag dat je betaalt is de aflossing, plus rente. Aan het einde van de looptijd, de vaste einddatum, is de hypotheekschuld geheel afgelost. Hierdoor heb je altijd zekerheid van een schuldvermindering.

Hypotheekvorm: aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek is aflossen niet verplicht. Wel betaal je maandelijks de rente. Echter geldt dit alleen voor aflossingsvrije hypotheken afgesloten voor 2013. Wie na 2013 een hypotheek afsluit, heeft niet altijd recht op hypotheekaftrek. Je zult dan je hypotheek moeten aflossen op basis van een lineaire of annuïteitenhypotheek. Weten of een aflossingsvrije hypotheek oversluiten voor jou interessant is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hypotheekvormen: aflossen einde looptijd

  • Spaarhypotheek
  • Hybride hypotheek

Bij deze hypotheekvormen is de eindaflossing geregeld door de uitkering van een verzekering. Bij een hybride hypotheek kunt je zowel beleggen en sparen binnen de verzekering. Daarnaast kan je tijdens de gehele looptijd je hypotheek aanpassen. Bij een spaarhypotheek spaar je alleen tijden de looptijd. Deze hypotheekvormen zijn vooral aantrekkelijk bij een hoge hypotheekrente.

Gratis hypotheekadvies gesprek

Meer weten over bovenstaande of andere hypotheekvormen? Wij verzorgen alle hypotheekvormen, passend bij jouw situatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op en plan een afspraak voor een gratis hypotheekadvies gesprek. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor of wij komen graag bij jou op locatie langs.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.40%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Ik kan iedereen Hypotheken unie aanbevelen. Erg fijne en snelle communicatie. Ze denken echt met je mee en kijken naar de beste mogelijkheden. "

Mona

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.40%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.