Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Hypotheek vergelijken via HypothekenUnie

Hypotheken komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er meerdere hypotheekverstrekkers die met verschillende tarieven werken maar kunnen hypotheken ook verschillen in constructie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hypotheek waarop maandelijks wordt afgelost, maar ook voor een aflossingsvrije hypotheek. Hiernaast zijn er nog veel meer manieren om een hypotheek aan te gaan.

Door de vele verschillen, is hypotheek vergelijken aan te raden. Vraag via hypotheken-unie.nl een offerte aan en krijg gedegen advies van een erkend hypotheekadviseur. Je vraagt 100% gratis en 100% vrijblijvend offertes aan en zit dus nergens aan vast! Zo kun je hypotheken vergelijken totdat je de vertrekker hebt gevonden die het beste past bij jouw wensen én situatie.

>> Vergelijk de laagste rentepercentages <<

Offerte aanvragen

Je kunt hypotheek vergelijken door vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen van verschillende hypotheekverstrekkers. Je vult je gegevens in en maakt je wensen en huidige financiële situatie kenbaar. Je kiest vervolgens via welke verstrekkers je een offerte op maat wilt ontvangen. Zodra je meerdere offertes hebt ontvangen, gaan we samen de hypotheken vergelijken en beslissen bij welke verstrekker je het best je hypotheek kunt onderbrengen.

Onafhankelijk hypotheken vergelijken

Veel banken en tussenpersonen adviseren en vergelijken op basis van hoe gemiddeld Nederland leeft. Wij adviseren juist over jouw huidige en toekomstige situatie. De lasten moeten zowel nu als in de toekomst betaalbaar zijn. Bij het vergelijken van hypotheken kijken we naar de situatie nu en in de toekomst en bespreken we daarbij behorende risico's, zoals werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Wij werken onafhankelijk doordat we, in tegenstelling tot de meeste andere 'onafhankelijke kantoren' in de regio, contacten hebben met álle aanbieders en geldverstrekkers. Bij ons krijg je daarom altijd een eerlijk en compleet advies. Of je nu starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. 

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.71%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Betrouwbare partij met de verstand van zaken. De adviseur legt alle opties duidelijk aan je uit en je krijgt ook de mogelijkheden om naar meerdere banken te kijken. "

C.M.

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.