Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Pensioenberekening

Er zijn allerlei redenen om een uitgebreide pensioenberekening te maken. Misschien ben je een aantal keer van werkgever veranderd of ben je pas laat begonnen met werken. Maar misschien is dit voor jou gewoon het juiste moment eens te kijken hoe je pensioenopbouw er precies uitziet en wat je van de toekomst kunt verwachten. Maak een afspraak om een exacte pensioenberekening te maken. Zo zie je meteen hoeveel je straks, na je pensioen, te besteden hebt.

Op internet vind je veel pensioentests, maar bij HypothekenUnie kun je ook terecht voor een persoonlijk advies van een van onze deskundige pensioenadviseurs. Met een complete pensioenberekening wordt je situatie overzichtelijk en helder uiteengezet. Hierdoor weet je straks precies waar je financieel aan toe bent. En dat is belangrijk, want het gaat immers om je oudedagvoorziening en ook dan wilt je nog wat financiële ruimte hebben.

Pensioenberekening (laten) maken

Misschien heb je al een pensioenregeling en ga je ervan uit dat deze goed is. Toch kun je dan, als je 65-67 jaar bent, voor vervelende verrassingen komen te staan. Door bezuinigingen van de overheid op sociale voorzieningen, zul je waarschijnlijk zelf je pensioen moeten gaan aanvullen. Als je nu al wilt weten hoe je pensioenopbouw eruit ziet, kun je via deze website een pensioenberekening laten maken en zo die vervelende verrassing vóór zijn. Dan weet je waar je aan toe bent en kun je eventueel tijdig maatregelen treffen. Een pensioenberekening geeft je zekerheid over je financiële toekomst.

Op onze website vind je uitgebreide informatie die je snel een antwoord geeft op al je vragen over het pensioen. Bekijk al onze pensioeninformatie of maak een afspraak voor het maken van een persoonlijke pensioenberekening.

Vraag hier je pensioenberekening aan >>

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.59%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Zeer goed zonder twijfel, De adviseur heeft ervoor gezorgd dat de bedrijfscijfers duidelijk vertaald zijn naar de bank toe, in die mate dat ze vertrouwen hadden om ons een hypotheek te verstrekken waar het andere adviseurs niet gelukt was. "

M. Bunt

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.