Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Passend hypotheekadvies in Almere
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Almere

Als onafhankelijke financieel adviseur helpt HypothekenUnie zowel particulier als ondernemer met pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Wil je een hypotheek in Almere afsluiten omdat:

  • Je een eerste huis gaat kopen?
  • Je je huidige hypotheek wilt oversluiten?
  • Je gaat verhuizen?
  • Je van plan bent een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan staan wij graag voor je klaar. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en daarom kunnen afspraken zowel bij ons op kantoor alsook bij jou op locatie in Almere plaatsvinden.

Een hypotheek die is afgestemd op jouw situatie

Een hypotheek heeft veel invloed op je financiële leven en daarom is onafhankelijk hypotheekadvies in Almere erg belangrijk. Zowel de manier waarop je aflost, de laagste hypotheekrente, premie, voorwaarden en eventuele risico's spelen een belangrijke rol. Onze hypotheekadviseur zoekt daarom een hypotheek die past bij jouw situatie van nu én later.

Er wordt onderhandeld met alle geldverstrekkers van Nederland over de beste financiële productvoorwaarden, zodat wij jou het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten kunnen bieden. Onze hypotheekadviseur in Almere houdt bij zijn totaaladvies ook rekening met belangrijke zaken als pensioen, werkloosheid en eventuele arbeidsongeschiktheid. Zo kan je hypotheek ook in minder goede tijden doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Almere

Het doel van HypothekenUnie is om jou financiële rust te bieden. Dit kunnen we realiseren door jou van offerte tot notaris te begeleiden en gedurende de looptijd van de hypotheek optimale service te bieden. We blijven je daarnaast tussentijds informeren over mogelijkheden omtrent verhogingen, tussentijdse aflossingen en eventuele rentewijzigingen.

Hoeveel kost het hypotheekadvies?

De kosten van onafhankelijk advies worden bepaald door meerdere factoren. Dankzij onze lage bedrijfskosten ben je er wel altijd van verzekerd dat je bij ons voordelig uit bent. Je betaalt bij ons een éénmalige vergoeding voor advies en bemiddeling, welke je niet aan de bank hoeft te betalen.

Geldverstrekkers waarmee wij samenwerken zijn onder andere: ING, Rabobank, Nationale Nederlanden, Obvion en Florius.

Kom in contact met onze hypotheekadviseur in Almere

Wil je graag meer informatie of advies over de mogelijkheden voor jouw hypotheek in Almere? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op. Je kunt een gratis en vrijblijvende eerste afspraak plannen. Onze adviseur geeft jou graag het beste en 100% onafhankelijk advies!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur



Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.