Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie vindt de juiste hypotheek in Assendelft
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Assendelft

Het afsluiten van een hypotheek is vaak een hoop werk. Daarbij wil je geen belangrijke zaken vergeten. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Assendelft bieden hulp aan bij het zoeken van een geschikte hypotheek. Wij gaan samen met jou op zoek naar een goede hypotheek die past bij jouw situatie. Dit kan zijn dat je:

  • Een eerste woning gaat kopen
  • Jouw huidige hypotheek wilt oversluiten
  • Wilt verhuizen
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten

Door een samenwerking met alle Nederlandse banken en onze professionele aanpak, kunnen wij jou garanderen dat we altijd een passende oplossing vinden. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers.

Voordelen van HypothekenUnie

Bij het inschakelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Assendelft heb je een aantal voordelen. Dit wil zeggen dat je altijd de best mogelijke hypotheek hebt die bij jouw situatie past. Dit komt doordat wij altijd eerst in gesprek met je gaan en jouw wensen en eisen bespreken. Verder kijken wij ook naar jouw financiële situatie en gaan vanuit daar op zoek naar een geschikte hypotheek. Wij bemiddelen met alle mogelijke hypotheekverstrekkers en zullen zo een 100% onafhankelijk advies kunnen geven. Wij zoeken ook voor je uit welke hypotheekvorm bij jou past. Door dit alles hoef jij je geen zorgen te maken en heb je een hypotheek in Assendelft die op lange termijn bij jou aansluit.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is hypotheekadvies in Assendelft bedoeld?

Hypotheekadvies in Assendelft is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijk financieel adviseur. Daarom kunnen niet alleen particulieren maar ook ondernemers bij HypothekenUnie terecht. Ook bij particulieren maken we geen onderscheid tussen starters, doorstromers of oversluiters omdat wij voor iedereen een persoonlijke oplossing kunnen vinden.

Plan een afspraak met een van onze financieel adviseurs

Mocht je nu nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in onze diensten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en maak een afspraak. Wij kunnen dan het gesprek aangaan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Zo kunnen wij jou een hypotheek aanbieden in Assendelft die perfect past bij jouw situatie.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.