Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Badhoevedorp
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Badhoevedorp en omgeving

Wanneer je besluit om een huis te gaan kopen is het afsluiten van een hypotheek een belangrijk moment. Je wilt ervan verzekerd zijn dat je geen zaken over het hoofd ziet. Maak gebruik van een hypotheekadviseur in Badhoevedorp en profiteer van professioneel inzicht en advies. HypothekenUnie helpt je in de zoektocht naar een passende hypotheek. Bij ons maakt het niet uit of je nou:

  • Voor de eerste keer een huis koopt
  • Van plan bent om te gaan verhuizen
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten
  • Je huidige hypotheek wenst over te sluiten

Een hypotheek in Badhoevedorp die optimaal aansluit op jouw wensen en behoeften, wij gaan er samen naar op zoek! Hierbij focussen we niet alleen op de laagste hypotheekrentes. We houden namelijk ook rekening met manieren van aflossen, mogelijke risico's en de voorwaarden van iedere hypotheek. Op deze manier kunnen wij je voorzien van een hypotheek die zowel nu als in de toekomst het beste past bij jouw situatie.

Doordat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact is het mogelijk om een afspraak te maken bij ons op kantoor of op locatie.

Hoe gaan we te werk?

HypothekenUnie is werkzaam voor iedereen die baat heeft bij onafhankelijk hypotheekadvies in Badhoevedorp. Of je nu starter, particulier, ondernemer of oversluiter bent. Dankzij onze samenwerking met alle banken en verzekeraars in Nederland kunnen we een geheel onafhankelijke vergelijking bieden en zodoende de keuze voor een hypotheek met de best passende voorwaarden maken. Om dit te realiseren kijken we nauwlettend naar jouw situatie en eventuele toekomstige zaken zoals inkomensterugval of werkloosheid.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Badhoevedorp: volledig onafhankelijk

Dankzij ons brede assortiment aan geldverstrekkers kunnen we voor ieder individu een hypotheek vinden die beschikt over de beste voorwaarden. Onze specialisatie ligt in het bieden van onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Om hier optimaal in te kunnen voorzien wordt er samengewerkt met geldverstrekkers als: AEGON, ING, ABN AMRO, Rabobank, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd en Obvion.

Wat we hiermee willen bereiken is financiële rust voor jou. Niet alleen voor nu, maar ook voor in een later stadium. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de mate van begeleiding die wordt geboden gedurende de looptijd van je hypotheek. Door het tussentijds bieden van informatie omtrent rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en verhogingen maak je niet alleen nu, maar ook later gebruik van een goede hypotheek.

De kosten

De kosten van een hypotheek in Badhoevedorp worden bepaald aan de hand van meerdere factoren. Dankzij de lage bedrijfskosten die HypothekenUnie hanteert ben je altijd voordelig uit. Je betaalt namelijk slechts een éénmalige vergoeding voor bemiddeling en advies.

Treed in contact met HypothekenUnie

Vragen aan óf over een hypotheekadviseur in Badhoevedorp? Neem dan contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een eerste gratis afspraak. HypothekenUnie helpt je graag verder!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.