Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Bentveld: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Bentveld

Het vinden van de juiste hypotheek is vaak veel werk. Ook zijn er tegenwoordig zoveel verschillende hypotheken en hypotheekvormen, dat een keuze maken steeds moeilijker wordt. HypothekenUnie biedt de oplossing voor jou. Ons team van gespecialiseerde adviseurs helpt je graag met het vinden van een passende hypotheek. Wij geven onafhankelijk advies en zorgen dat dit op een persoonlijke manier gedaan wordt. Het maakt hierbij niet uit of je van plan bent om...

  • Je eerste woning aan te schaffen
  • Over te stappen van je huidige hypotheek
  • Te verhuizen
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Voor iedere situatie hebben wij een persoonlijk en passend advies. Door een samenwerking met alle mogelijke banken kunnen wij een goede vergelijking geven aan jou. Daardoor kun jij makkelijker een keuze maken en heb je een hypotheek in Bentveld die op lange termijn past bij jouw eisen.

De doelgroep van HypothekenUnie

Iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies in Bentveld kan terecht bij HypothekenUnie. Dit betekent in grote lijnen dat particulieren en ondernemers welkom zijn om een hypotheek op maat te vinden. Starters/doorstromers/ondernemers en oversluiters kunnen terecht bij onze adviseurs en zullen persoonlijk advies krijgen omdat iedere situatie anders is.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Bentveld

Wij geven onze klanten altijd uniek en passend advies. Onze hypotheekadviseur in Bentveld helpt hieraan mee door een gesprek met je aan te gaan. Hierin wordt besproken wat jouw hypotheekwensen en eisen zijn en hoe jij er financieel voorstaat. Daarna gaan wij in gesprek met de hypotheekverstrekkers en maken een vergelijking in de verschillende hypotheken zodat alles helder is voor jou. Daarna zullen we samen alles bespreken en geven we aan welke hypotheekvorm bij jou past. Na het afsluiten van je hypotheek plannen wij periodieke gesprekken in om de veranderingen in rentewijzigingen en aflossingen te bespreken. Zo blijft je hypotheek in Bentveld langdurig aansluitend bij je persoonlijke situatie.

Meer informatie nodig?

Ben je benieuwd wat onze diensten voor jou kunnen betekenen? Ons team staat in Bentveld op kantoor klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt vrijblijvend en gratis contact opnemen met een van onze adviseurs om een afspraak te maken. Wij verwelkomen je dan graag bij ons op kantoor of komen langs bij jou op locatie.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.