Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie De Lier: Advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in De Lier nodig? HypothekenUnie helpt je graag!

Voor passend, professioneel en onafhankelijk hypotheekadvies in De Lier en omgeving kun je bij HypothekenUnie terecht. Wij zijn gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren én ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek in De Lier en omstreken. Dus ben je van plan om..

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Voor de eerste keer een huis te kopen?

Dan is het belangrijk dat je deskundig en onafhankelijk advies niet vergeet. Mede door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en brede kennis kunnen we jou verzekeren van een goed en passend hypotheekadvies in De Lier.

Wij werken samen met álle banken en verzekeraars van Nederland en kunnen daarom de beste onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in De Lier.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in De Lier

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor een onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Bij ons totale hypotheekadvies houden we ook rekening met belangrijke zaken die kunnen voorkomen in de toekomst zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en inkomensterugval. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Begeleiding van A tot Z

Ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Gedurende de looptijd van jouw hypotheek blijven wij je informeren over tussentijds aflossingen, eventuele rentewijzigingen en verhogingen. Daarnaast plannen we periodieke servicegesprekken en houden we een maandelijkse besparingscheck zodat je bent verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook later het beste voor jou is.

De doelgroep van HypothekenUnie

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in De Lier en omgeving zijn bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseur geeft zowel ondernemers/starters/doorstromers en oversluiters financieel advies voor hun financiële planning, hypotheek, verzekeringen en pensioen.

Hypotheekadvies in De Lier nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op! Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Onze hypotheekadviseurs beantwoorden graag al jouw financiële vragen!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.