Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Den Haag: Onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Den Haag op maat

HypothekenUnie is de financieel adviseur voor jouw hypotheek, verzekeringen, pensioen en financiële planning indien je van plan bent om..

  • Je eerste huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning;
  • Te gaan verhuizen van een koopwoning naar een andere koopwoning;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten.

In al deze gevallen is een passend en onafhankelijk hypotheekadvies erg belangrijk aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je financiële leven. HypothekenUnie is gespecialiseerd in financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers en helpt je graag bij het kiezen van de juiste hypotheek in Den Haag.

Wij werken samen met alle verzekeraars en banken van Nederland zoals ING, Rabobank, AEGON, Munt Hypotheken, ABN AMRO en Nationale Nederlanden. Hierdoor kunnen we alle voorwaarden met elkaar vergelijken en op basis daarvan de beste hypotheek voor jou kiezen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

De beste hypotheek in Den Haag voor nu & later

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijk moment waarbij het juiste advies erg belangrijk is. Bij het totale hypotheekadvies houdt onze hypotheekadviseur in Den Haag ook rekening met belangrijke zaken voor in de toekomst zoals verzekeringen, werkloosheid, pensioen en eventuele inkomensterugval. Zo ben je niet alleen nu, maar ook in de toekomst verzekerd van een hypotheek die het beste bij je past en ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Betrouwbare en onafhankelijke service

HypothekenUnie biedt totaal hypotheekadvies: van begin tot eind, want ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Zo blijven wij je tussentijds informeren over eventuele rentewijzigingen, verhogingen en tussentijdse aflossingen. Onze mening is dan ook dat onze adviserende taak pas stopt wanneer de einddatum van jouw hypotheek in Den Haag is behaald.

De kosten van hypotheekadvies

De kosten van het hypotheekadvies in Den Haag hangt af van een aantal factoren. Door lage bedrijfskosten kun je er vanuit gaan dat je bij HypothekenUnie altijd voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling.

Meer informatie of advies?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag meer informatie of advies? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! Het eerste adviesgesprek is bij ons namelijk altijd vrijblijvend én gratis.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.