Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een geschikte onafhankelijke hypotheekadviseur in Kudelstaart
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseurs in Kudelstaart

Jij hebt net een huis gevonden en wilt nu een hypotheek afsluiten in Kudelstaart. Maar welke hypotheek pak je dan en welke hypotheekvorm past bij jouw situatie? Bij HypothekenUnie hebben we financieel adviseurs die onafhankelijk advies geven. Wij helpen dan ook graag ondernemers en particulieren met het vinden van de juiste hypotheek.

Ben je dan ook van plan om..

  • Je eerste woning te kopen
  • Te gaan verhuizen
  • Een huidige hypotheek over te sluiten
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het goede adres. Door een goede samenwerking met alle hypotheekverstrekkers in Nederland kunnen wij garanderen dat we een passende hypotheek vinden in Kudelstaart.

Voor wie is hypotheekadvies in Kudelstaart bedoeld?

HypothekenUnie heeft een brede doelgroep. Zo helpen wij iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Kudelstaart en omgeving. Voor ons maakt het dan ook niet uit of jij een starter op de woningmarkt bent, een ondernemer bent of jij je hypotheek wil oversluiten. Wij kunnen voor iedere persoonlijke situatie een passend en onafhankelijke vergelijking aanbieden en jou helpen met het kiezen van de juiste hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur

Onze financieel adviseur maakt een vergelijking van hypotheken op basis van jouw wensen en eisen. Ook kijken we samen naar jouw financiële situatie en kunnen zo een aantal huidige hypotheken vinden. Wij gaan dan ook op zoek naar de perfecte hypotheekvorm en geven een 100% onafhankelijke vergelijking. In deze vergelijking staan de uitkomsten van de bemiddeling tussen alle banken. Doordat wij het zoekwerk van je overnemen, hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Zo heb je een hypotheek die langdurig bij jouw situatie aansluit.

Maak een afspraak voor meer informatie

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag wat extra informatie over onze diensten? Onze hypotheekadviseurs in Kudelstaart staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan voor een gesprek bij ons kantoor langskomen of een afspraak maken met een van onze financieel adviseurs voor een gesprek op locatie. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs voor een gratis gesprek >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.