Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Pijnacker: de beste hypotheek voor jouw situatie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Pijnacker

Ben je van plan om binnenkort een huis te gaan kopen of wil je juist gaan verhuizen? HypothekenUnie is dé onafhankelijk financieel adviseur voor al jouw vragen indien je van plan bent om:

  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Bij HypothekenUnie krijg je zowel als particulier en ondernemer onafhankelijk hypotheekadvies in Pijnacker. Mede door onze jarenlange ervaring, brede kennis en een persoonlijke aanpak kunnen we jou verzekeren van onafhankelijk en passend hypotheekadvies.

Onze hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek in Pijnacker die het beste bij je past. Hierbij werken we samen met alle verzekeraars en banken van Nederland, zodat we samen op zoek kunnen naar een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Het kiezen van een hypotheek is namelijk een belangrijk moment, want het beïnvloedt je hele financiële leven. Daarom stelt onze hypotheekadviseur in Pijnacker gerichte vragen over jouw persoonlijke situatie, inkomsten, leefsituatie en hypotheekwensen zodat we samen een hypotheek kunnen vinden die bij jou past.

Na het beantwoorden van deze vragen maken we een selectie van de goedkoopste hypotheekverstrekkers van dit moment, leggen we alle voorwaarden naast elkaar en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De mogelijke hypotheekvormen

Wil je de hypotheekschuld zo snel mogelijk aflossen? Of wil je juist aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben? Op basis van jouw wensen informeert onze hypotheekadviseur in Pijnacker jou over de best passende hypotheekvorm. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met essentiële toekomstige zaken zoals pensioen, werkloosheid en (eventuele) inkomensterugval. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Hypotheekadvies in Pijnacker op maat

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Pijnacker en omgeving. Zowel oversluiters, starters, doorstromers en ondernemers kunnen bij ons terecht. Iedere persoon en iedere hypotheek is anders. Daarom wordt bij ons iedereen geholpen als unieke klant en staat een persoonlijke aanpak centraal.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of advies? Onze hypotheekadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor in Pijnacker. Na het hypotheekadvies weet je precies welke hypotheekvorm het beste bij je past en welke hypotheekverstrekkers de beste voorwaarden bieden.

Maak direct een eerste gratis afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Pijnacker >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.