Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadvies in Scheveningen en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Scheveningen nodig? Advies op maat

Ben je van plan om binnenkort te gaan verhuizen naar Scheveningen? Of wil je juist een huidige hypotheek oversluiten voor lagere rente? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een onafhankelijke financieel adviseur voor zowel:

Die op zoek zijn naar hypotheekadvies in Scheveningen en omgeving. Onze hypotheekadviseurs gaan namens jou op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden die past bij jouw persoonlijke situatie. Niet alleen de laagste rente speelt hierbij een rol maar ook de premie, de manier waarop je aflost, de voorwaarden en de eventuele risico's die je loopt.

Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis kunnen we zowel particulieren als ondernemers voorzien van het beste hypotheekadvies op maat. Afspraken vinden bij HypothekenUnie plaats op kantoor of bij jou op locatie in Scheveningen.

HypothekenUnie: onafhankelijke adviseur voor iedereen

HypothekenUnie is er voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar het juiste hypotheekadvies in Scheveningen en omgeving. Op basis van jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dat moment, vergelijken we alle voorwaarden en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Bij ons advies houden we ook rekening met essentiële zaken voor de toekomst zodat je tot het einde van de looptijd van jouw hypotheek in Scheveningen verzekerd bent van een hypotheek die het beste voor jou is.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Scheveningen en omgeving

Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling en werken daarbij samen met alle banken en verzekeraars van Nederland. Voorbeelden hiervan zijn ING, Rabobank, Munt Hypotheken, ABN AMRO, AEGON en Nationale Nederlanden.

Meer informatie?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan gerust vrijblijvend een eerste gratis adviesgesprek. Onze hypotheekadviseurs in Scheveningen beantwoorden graag al jouw vragen.

Plan hier een gesprek voor hypotheekadvies in Scheveningen en omgeving >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.