Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Zevenhuizen: hypotheekadvies van A tot Z
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker

+31 (0)85-8768993
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Pijnacker

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijke hypotheekadviseurs vind je bij HypothekenUnie Zevenhuizen

Een hypotheek afsluiten is voor velen een lastige zaak. Je wilt uiteraard geen dingen over het hoofd zien. HypothekenUnie Zevenhuizen biedt persoonlijke en onafhankelijke adviseurs aan die graag samen met jou op zoek gaan naar een passende hypotheek. Of je nou op zoek bent naar..

  • je eerste huis;
  • een volgende koopwoning;
  • manieren om op je hypotheek te besparen;
  • een pand voor je bedrijf..

Voor iedere situatie staan wij klaar met onafhankelijk hypotheekadvies in Zevenhuizen en omgeving. Of je nou starter, doorstromer, particulier of ondernemer bent: hypotheekadvies op maat vind je gemakkelijk bij HypothekenUnie Zevenhuizen. 

De werkwijze van HypothekenUnie Zevenhuizen

Hoe garanderen wij passend hypotheekadvies voor jou? Allereerst gaat onze hypotheekadviseur graag samen met jou in gesprek. Gemakkelijk bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Zo leren we jou en jouw financiële situatie kennen en krijgen wij een duidelijk beeld wat ons helpt bij het vinden van een passende hypotheek. Wij beantwoorden al je vragen en leggen je graag alles uit. Ook bespreken we jouw wensen, behoeften en eisen die je belangrijk vindt bij een hypotheek.

Met deze informatie kunnen we in overleg gaan met alle banken en geldverstrekkers in Nederland. Onze hypotheekadviseurs in Zevenhuizen hebben goede contacten en ervaringen met deze geldverstrekkers. Zij zijn goed thuis in de voorwaarden en mogelijkheden die verschillen per bank. Daarna worden de beste opties voorgelegd om samen tot de beste hypotheek te komen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De service van HypothekenUnie Zevenhuizen

Tijdens het proces van de juiste hypotheek vinden helpen onze adviseurs je onder andere bij het vergelijken van de hypotheekverstrekkers en hun voorwaarden en het duidelijk in beeld brengen van je wensen en financiële situatie. Bovendien worden alle zorgen over lastig papierwerk je uit handen genomen. Maar nadat de hypotheek is afgesloten houdt onze service niet op. Wij geven je tijdens de looptijd advies over interessante ontwikkelingen en we houden een maandelijkse check. Wij van HypothekenUnie garanderen een uitstekende servicegarantie.

Meer informatie?

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Ook voor meer informatie over de kosten van ons hypotheekadvies maak je natuurlijk een afspraak. Wij leggen graag de factoren uit voor het tot stand komen van de prijzen. Het team van HypothekenUnie Zevenhuizen staat voor je klaar. Het kennismakingsgesprek is volledig voor onze rekening en bovendien vrijblijvend voor jou. Je zit dus nergens aan vast.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

Den HaagZoetermeerDelftScheveningenNaaldwijkVoorburgHoek van HollandLeidschendamRokkeveenCapelle aan den IJsselDen HoornDe LierWateringenBleiswijkRijswijkMonsterNootdorpHet WoudtZevenhuizenHonselersdijkKwintsheulYpenburg


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.