Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Maak kennis met HypothekenUnie Leiden

Ga je een andere woning kopen en wil je een passende hypotheek met zo laag mogelijke maandlasten? Wil je je bestaande hypotheek doornemen om te kijken of deze nog passend is en/of profiteren van de lage rentestand? Wij van HypothekenUnie Leiden geloven dat wij je het optimale advies kunnen bezorgen op dat gebied. Daar zijn we zo van overtuigd dat we je graag uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Als cadeautje ontvang je een brasseriebon t.w.v. €25,- voor Brasserie Buitenhuis in Valkenburg waar je onder het genot van een lunch of diner de voordelen nog eens goed kunt overdenken.

Waarom een gratis oriëntatiegesprek aanvragen?

Een gratis oriëntatiegesprek brengt verschillende voordelen met zich mee:

Ga je een huis kopen?

Wij helpen je mee om je droom te verwezenlijken. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden op zowel rente als voorwaarden van alle geldverstrekkers! Op die manier creëren we een passende hypotheek!

Heb je al een hypotheek?

In het gesprek gaan we bekijken hoeveel je kunt besparen op je huidige hypotheek maar vooral ook samen bekijken of deze nog passend is. De rentestanden zijn laag en daar kun je nu flink van profiteren. Een hypotheek tien jaar vastzetten met een rentepercentage v.a. 1,7% kan namelijk een fikse besparing opleveren, zélfs wanneer er een boete moet worden betaald voor het oversluiten. Daarnaast biedt het mooie kansen om je (dure) spaar of beleggingspolis te bekijken.

We maken een berekening van wat je maximaal kunt besparen en uiteraard nemen we het boetebedrag mee. Hierdoor krijg je een duidelijk én realistisch beeld van wat de mogelijkheden zijn!

Weet je niet zeker óf je een huis kunt kopen?

Ook dit brengen we je graag voor je in kaart. En geloof ons: de mogelijkheden zijn vaak groter dan je denkt!

De kosten? €0,-!

Het oriëntatiegesprek is volledig gratis én vrijblijvend & je ontvangt een brasseriebon ter waarde van €25,- voor een heerlijke lunch of diner bij Brasserie Buitenhuis in Valkenburg.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.45%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" De adviseur en het team van de HypothekenUnie hebben ons naar alle tevredenheid geholpen! Gegeven uitleg was altijd duidelijk en waar dat niet het geval was werd het verduidelijkt op een manier dat we konden bevatten. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord of door de adviseur of door een andere medewerker. Deze medewerkers waren duidelijk ook op de hoogte van de details en de materie gezien alle vragen vrijwel meteen beantwoord konden worden. Het aanbod lijkt ons zeer correct en de hypotheek vorm waar we uiteindelijk op uitgekomen zijn zoude we zelf niet zomaar gevonden hebben. Ook als de marktvoorwaarden zoals ze op dit moment staan zouden veranderen zal het hoogstwaarschijnlijk nog altijd voordeliger uitkomen dan de standaard vorm die wij zelf voor ogen hadden. In het kort zijn we uitstekend geholpen door een team met kennis dat binnen de kortste tijd ook reactie had op gebeurtenissen of vragen! "

Eric

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.