Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Zakelijke lease (Financial lease bedrijfsmiddelen)

Je hebt een nieuwe productiemachine nodig. Misschien wil je investeren in een nieuwe freesmachine, snijmachine of spuitgietmachine. Je wilt de machine het liefst vervangen of aanschaffen zonder een daling van je werkkapitaal. Je zoekt een oplossing die je werkkapitaal zo min mogelijk vermindert en rekening houdt met je bedrijfssituatie.

Financial lease (zakelijke lease) is voor jou dan de best passende oplossing. HypothekenUnie verbindt jou met de beste aanbieder van deze vorm van financiering. Door een machine te leasen betaal je een vast bedrag per maand, en wordt je direct eigenaar van de machine. Dit geldt voor zowel gebruikte als nieuwe machines of andere bedrijfsmiddelen.

Hoe werkt het financial leasen van bedrijfsmiddelen?

De voorwaarden en exacte kosten van financial leasen verschillen per bank. HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar de in jouw situatie best passende geldverstrekker. We zorgen ervoor dat er een goed uitgewerkt plan bij de bank terechtkomt, zodat de haalbaarheid van de financiering optimaal is. Op basis van jouw wensen bieden wij het persoonlijk plan aan de bank aan.

Voordelen van zakelijk leasen

Financial leasing geeft je grip op de financiering. Op basis van de economische levensduur van de machine wordt de duur van de financiering bepaald. Als je het bedrijfsmiddel niet meer op economisch verantwoorde wijze kunt inzetten, loopt de financiering niet door. Daarnaast wil je geen andere bedrijfsmiddelen als onderpand hoeven inzetten. HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar de geldverstrekkers waarbij je van bovenstaande voordelen profiteert.

Wanneer zakelijk leasen?

  • Verwacht je dat het bedrijfsmiddel voor een langere periode belangrijk zal zijn voor je bedrijf?
  • Wil je gebruikmaken van investeringsaftrek?
  • Wil je zelf investeren in de machine/het bedrijfsmiddel en wil je dat activeren op je bedrijfsbalans?
  • Als je antwoord op bovenstaande vragen 'ja' is, dan verwachten we dat financial lease bij je past.

Twijfel je over zakelijk leasen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee over de beste zakelijke lease oplossing voor jouw vraagstuk. Na een afspraak met ons weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.45%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Jaco is vriendelijk en deskundig. Hij is zeer toegankelijk en legt alles duidelijk uit. Hij is betrokken, denkt mee, reageert snel en zorgt voor een optimaal resultaat binnen de wensen en de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Jaco en Suzanne en zouden Hypotheken Unie Hendrik-Ido-Ambacht zeker aanraden. "

Hanneke

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.