Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Jouw hypotheek tijdens Corona

3 minuten leestijd

Al geruime tijd houdt het Corona-virus de gemoederen bezig, ook in ons land. Sinds 16 maart is ons hoofdkantoor in Weert enkel geopend op afspraak werken onze binnendienst medewerkers vanuit thuis. Inmiddels zijn we alweer ruim zeven weken verder en langzaam horen we ook voorzichtige positieve berichten in het nieuws. We hopen natuurlijk dat de maatregelen die zijn genomen bijdragen aan de bestrijding van dit virus en nemen deze daarom ook erg serieus. Dat deze maatregelen invloed hebben op ons allen is een feit, echter is dat voor de een wat ingrijpender dan voor de ander. Was of ben jij van plan om een huis te kopen, dan kan het zijn dat de huidige omstandigheden daar invloed op hebben. Maar andersom als je al een lopende hypotheek hebt kan het ook zijn dat jij met een boel vragen zit. Jouw hypotheek tijdens Corona: wat betekent dit in jouw situatie?

Jouw hypotheek tijdens Corona

Woning aankopen

Ben jij op zoek naar je droomwoning en overweeg jij de stap te zetten om te gaan kopen? Zoals altijd staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in het gehele proces. Van oriëntatie tot offerte staan onze adviseurs en assistenten voor je klaar. Waarschijnlijk net wat digitaler als dat je van ons gewend bent, maar nog steeds even persoonlijk als altijd! De aankoop van een huis is te allen tijde spannend, maar we begrijpen ook als je in deze tijd misschien net wat extra vragen hebt. Dat is ook helemaal begrijpelijk, dus ben je aan het oriënteren op de woningmarkt neem gerust contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek!

Bestaande hypotheek

Heb jij een bestaande hypotheek en zijn er door de Corona crisis wijzigingen in bijvoorbeeld je inkomenssituatie? Misschien valt jouw beroep net in die branche die hard wordt geraakt door het virus en ondervind jij inkomensverlies, denk aan horecaeigenaren, kappers of fysiotherapeuten. Dan kan het zijn dat je hierover vragen hebt. Je mag altijd contact met ons opnemen zodat we samen met de bank kunnen kijken naar een oplossing.

Hypotheek oversluiten

De historisch lage hypotheekrente is nu langzaam aan het stijgen, dit is voor veel mensen daarom het moment om de mogelijkheden van het oversluiten van hun hypotheek te onderzoeken. Veel van onze klanten hebben baat bij het oversluiten van hun hypotheek. Vaak wordt er niet alleen flink bespaard op de maandlast, maar kan de rente ook nog eens voor een veel langere periode vastgezet worden. Dus dat betekent heel wat jaren extra zekerheid, wat veel klanten toch een fijn gevoel geeft. Heb jij een bestaande hypotheek en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om je maandlast te verlagen of je hypotheekconstructie aan te passen? Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende oversluitanalyse, zo weet jij direct of oversluiten een rendabele optie is en welke mogelijkheden jij hebt.

Afspraak maken

Heb jij vragen of wil je een afspraak plannen met een adviseur? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! Wij zijn telefonisch en via de chat bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 zoals je van ons gewend bent. Een afspraak is mogelijk telefonisch of via de webcam, maar ook eventueel face to face als dat de voorkeur heeft. Je bent nog steeds welkom op onze kantoren, waar we de RIVM maatregelen uiteraard naleven. 

Het zijn bijzondere tijden en we hopen dat iedereen het goed maakt. Weet dat we ook in deze tijden klaar staan voor jou en al je vragen omtrent je financiële situatie!

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Goede en duidelijk uitleg, communicatie en verstand van zaken. "

Inge Briels

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.