Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

NVM Open Huizen Dag: kom langs bij HypothekenUnie voor een gratis gesprek!

3 minuten leestijd

Op zaterdag 6 oktober heb jij als consument op huizenjacht, de mogelijkheid om zonder afspraak woningen die te koop staan te bezichtigen. Wie weet zit jouw droomhuis er ook tussen! Maar wat dan? Welke volgende stap neem je: breng je direct een bod uit of ga je informeren naar de mogelijkheden van een hypotheek? Omdat we weten dat een huis uiteindelijk je thuis wordt, staan we voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden rondom deze grote stap!

Twee keer per jaar organiseert de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) een open huizen dag. Dit najaar wordt deze dag georganiseerd op zaterdag 6 oktober. Neem een kijkje op Funda om te zien welke huizen op deze dag open zijn voor inloop en stippel je route uit. De huiseigenaren en/of de makelaar zijn aanwezig om jouw vragen met betrekking tot de woning te beantwoorden.

NVM Open Huizen Dag: gratis gesprek

Loop zonder afspraak binnen

Speciaal rondom zaterdag 6 oktober zijn een aantal van onze kantoren geopend om vrijblijvend binnen te lopen voor een oriëntatiegesprek. Zo weet jij waar je aan toe bent en kunnen al jouw vragen beantwoord worden, zoals:

Welke kantoren doen mee met de NVM open huizen dag?

Wij staan je graag te woord en voorzien je van handige tips. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Komt gerust langs bij een van de onderstaande HypothekenUnie kantoren die meedoen met de Open Huizen Dag.

Weert Zaterdag 6 oktober van 10:00u tot 16:00u
 
Stefan
Stals
 
Pascal
Vrijenhoek
Leiden Zaterdag 6 oktober (op afspraak)
 
Martine
de Vries
Oss Donderdag 4 oktober van 18:00u tot 22:00u
Zaterdag 6 oktober van 10:00u tot 15:00u
 
Jorg
van Lokven
 
Pieter
de Vries
Tilburg Woensdag 3 oktober van 17:30u tot 21:00u
Vrijdag 5 oktober van 13:00u tot 17:00u
Zaterdag 6 oktober van 10:00u tot 16:00u
 
Rick
Felen
 
Jeroen
van Eyck
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Ik ben ontzettend prettig geholpen door de adviseur van HypothekenUnie in Oss. Betrouwbaar persoon, prettig in omgang, deskundig, alles duidelijk uitleggen, komt afspraken na, makkelijk bereikbaar en altijd snel terug reagerend op vragen of mails, het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren! De hypotheek was ook snel geregeld! Ik zou het iedereen aanbevelen. Nogmaals ontzettend bedankt! "

Inge

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.