Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Spaarndam: voor uniek hypotheek advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Onafhankelijke hypotheekadviseurs Amsterdam

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Spaarndam en omgeving

Passend hypotheekadvies van een onafhankelijk financieel adviseur helpt je met het kiezen van de juiste hypotheek. Ons gespecialiseerde team luistert naar al je vragen, wensen en behoeften. Dus ben je op zoek naar..

 • je eerste woning in de buurt van Spaarndam?
 • een hypotheek met een lagere rente?
 • een tweede hypotheek?
 • een koopwoning (en geen huurwoning meer) in Spaarndam?

HypothekenUnie staat je voor klaar. Passend hypotheekadvies van een onafhankelijk financieel adviseur helpt je met het kiezen van de juiste hypotheek. Ons gespecialiseerde team luistert naar al je vragen, wensen en behoeften. Met behulp van onze goede contacten met banken in heel Nederland, beschikken wij over voldoende informatie waarmee we samen met jou op zoek gaan naar de meest geschikte hypotheek. Een hypotheek met de laagste rente en de meeste voordelen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. HypothekenUnie Spaarndam en omgeving, voor het beste advies.

De mogelijke hypotheekvormen

Iedereen is anders en daarom wordt iedere klant als uniek persoon bij ons geholpen. Wij leggen graag de verschillende hypotheekmogelijkheden aan je uit en aan de hand daarvan kunnen we meten welke vorm het beste bij je past. Bij het maken van deze keuze houden wij onder andere rekening met je antwoorden op de volgende vragen:

 • Ben je een starter/ondernemer/doorstromer/oversluiter?
 • Wil je maandelijks aflossen of aan het einde van je hypotheeklooptijd?
 • Wil je aan het begin hoge of juist lage maandelijkse lasten?

Met de hulp van deze vragen en jouw antwoorden kunnen we samen komen tot de beste hypotheekvorm voor jou.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Spaarndam

Ons gespecialiseerde team heeft jarenlange ervaring en beschikt over de juiste kennis waarmee we onafhankelijk, persoonlijk en vrijblijvend hypotheekadvies kunnen bieden. We bemiddelen en werken samen met banken door heel Nederland, zoals: ABN AMRO, Rabobank, ING, Delta Lloyd, Obvion, AEGON en Nationale Nederlanden.

Meer informatie

Ons team van specialisten verwelkomt je graag in ons kantoor. Dus twijfel niet en kom gerust langs! Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dus wil je meer informatie of heb je vragen? Plan dan nu gemakkelijk een afspraak. Ook komen we graag langs bij je thuis in de buurt van Spaarndam. De kosten van het hypotheekadvies hangen af van een aantal bepalende factoren. Dus ook als je meer wilt weten over de prijzen, kom langs of plan een afspraak. 

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

BloemendaalSpaarndamHeemstedeIJmuidenBeverwijkUitgeestZaandamOverveenAalsmeerHoofddorpWijk aan ZeeCastricumZaandijkWormerveerWestzaanWestpoortBentveldZandvoortHeemskerkAssendelftZwanenburgKudelstaartBloemenVelserbroekUithoornVelsen-NoordSantpoort-Noord en Santpoort-ZuidHaarlemAlmereHilversumAmstelveenPurmerendBadhoevedorpAbcoudeLelystadMonnickendamMuidenBroek in WaterlandNaardenBussum


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.