Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Vastgoedfinanciering of hypotheek bedrijfspand berekenen?

Een hypotheek voor uw bedrijfspand, ook wel bedrijfshypotheek genoemd, is een zakelijke lening die afgestemd is op het kopen of verbouwen van een bedrijfspand. In de meeste gevallen is de looptijd van deze hypotheek 25 jaar en bij verbouwingen geldt een looptijd van circa 10 jaar. Dit is mede afhankelijk van de afschrijvingstermijnen.

Wil je meer informatie over vastgoed financiering of je hypotheek bedrijfspand berekenen? De adviseurs van HypothekenUnie denken graag met je mee! Onze adviseurs kijken naar jouw soort bedrijf, de verwachtingen voor de toekomst, de waarde van het pand en hoe je je maandlasten zoveel mogelijk kunt verlagen.

Advies dat aansluit op jouw persoonlijke wensen & eisen

De beste oplossing is voor iedere ondernemer anders. HypothekenUnie kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden voor een vastgoed financiering. Deze wordt afgestemd op onder meer de hoeveelheid eigen geld die je wilt en kunt investeren. Wij werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kunnen daardoor een voorstel voor jouw bedrijfspand hypotheek bieden dat volledig aansluit op je persoonlijke wensen en eisen. Meestal is vastgoedfinanciering:

  • Een lineaire lening;
  • Met vaste of variabele rente;
  • En een looptijd die afgestemd is op de afschrijving en het investeringsdoel.

Herfinanciering voor vermindering maandlasten

De actuele vastgoedmarkt biedt kansen om je huisvestingskosten te verlagen. Door de lage hypotheekrente staan veel panden te koop en te huur, en daarom is het verstandig om je huidige vastgoedfinanciering eens uitgebreid te onderzoeken. Er zijn diverse soorten hypotheekvormen mogelijk, met elk hun eigen voor- en nadelen. Een hypotheek die zo min mogelijk risico met zich meebrengt, maar wél een goede bedrijfsvoering mogelijk maakt, is de beste financieringsvorm.

Specialistische kennis is vereist wanneer je wilt bepalen welke financieringsvorm voor jou en je onderneming het beste is. De gespecialiseerde adviseurs van HypothekenUnie hebben deze kennis in huis en bieden jou na een uitgebreide analyse van je huidige financiering advies op maat waarmee jouw maandlasten worden verlaagd.

Meer informatie over je hypotheek bedrijfspand?

Wil je je bedrijfshypotheek berekenen of meer informatie over zakelijke financieringen? Bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek dien je er rekening mee te houden dat je minimaal 30% van de marktwaarde als eigen inleg moet inbrengen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs geven jou graag het juiste advies dat past bij jouw situatie en wensen van nu én later. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.71%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" We hebben goed en duidelijk advies gekregen, komt zijn afspraken na en heeft goede kennis van het vak. "

MCS

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.