Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Herfinanciering bedrijf

In onze praktijk komen we regelmatig bedrijven tegen die niet passend zijn gefinancierd. Veel omgevingen zijn complex en bedrijven moeten hierop reageren. Vaak moeten ook de balansverhoudingen worden afgestemd op de omgeving. Meestal bestaat minimaal tweederde van het balanstotaal uit vreemd vermogen. Derhalve is het van belang om de samenstelling van het vreemd vermogen steeds weer aan te passen aan de balansverhoudingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wijzigen in het werkkapitaal. Die kunnen je kaspositie flink beïnvloeden. Het is zaak om de ontwikkelingen op de voet te volgen en je financiering zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe situatie.

Herfinanciering met behulp van HypothekenUnie

Wij kunnen je prima ondersteunen bij de zakelijke herfinanciering van je bedrijf. Door onze jarenlange financieringservaring zijn we in staat om heel snel een scan te maken en van daaruit een voorstel te doen hoe je financiering opnieuw in te richten. We kijken daarbij niet alleen naar bancaire financieringen maar ook naar andere mogelijkheden zoals lease en factoring. We opereren daarbij onafhankelijk en gaan op zoek naar marktpartijen die het best bij je specifieke wensen passen. Jouw persoonlijke situatie is daarbij leidend, wij kijken niet naar gemiddeld Nederland.

Wanneer is herfinanciering zinvol?

Situaties waarbij een herfinanciering vaak zinvol is, zijn bijvoorbeeld sterke groei maar ook krimp. Uitbreiding van de activiteiten vergt meestal ook een aanpassing van de financiering. Bij een vermindering van het rendement en zeker wanneer er sprake is van verlies is het zeer raadzaam om snel naar je financiering te laten kijken.

Waarom HypothekenUnie?

Van HypothekenUnie krijg je een advies over herfinanciering dat past bij je onderneming. Wij hebben contacten met alle geldverstrekkers en geven je dus een compleet en onafhankelijk advies. Een onafhankelijke maar gekwalificeerde adviseur bekijkt je financiering en komt met een passend advies voor een goede prijs. Om een bank te laten meewerken, heb je immers een goed plan nodig.

  • Betrouwbaar en professioneel advies
  • Gekwalificeerde, permanente adviseurs
  • Advies over je persoonlijke situatie
Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.59%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Heel fijn geholpen. Er kwam wat maatwerk aan te pas, maar Stephanie dacht goed met ons mee waardoor de financiering is gelukt! "

Dirk Parren

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.